Кои са първите победители в играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“

Навръх рождения си ден изтеглихме имената на първите късметлии, но предстоят още две класации

Кои са първите победители в играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“

На 5 март – деня, в който преди 30 години Димитър Златарев регистрира официално Издателска къща КИБЕА, изтеглихме имената на първите печеливши от играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Първият етап на малкия ни конкурс в чест на юбилея приключи, но се задават още две възможности да спечелите голямата награда – ваучер за 200 лв., или една от трите утешителни награди – ваучери от 50 лв.*

И понеже винаги даваме повече и обичаме да подаряваме, учредихме две допълнителни награди: „За видео“ и „Избор на редакцията“. Последната се присъжда на този наш почитател/почитателка, който/която успеe да стресне, трогне и очарова издателските ни сърца.

С всеки следващ етап наградите ще се увеличават, така че – дерзайте, приятели, надеждата да изтеглим името ви следващите два пъти никак не са за подценяване!

Ето и наградените в първия кръг на играта „КИБЕА на нощното ми шкафче, или „Моята любима книга/книги от КИБЕА“:

Благодарим на всички, които споделиха с нас своите впечатления от любимите си кибейски заглавия! Продължавайте да ни изпращате видеа, свои снимки с харесваната книга/ книги + кратък коментар или просто няколко изречения за нашето ваше заглавие, което ви е докоснало. Изненадайте ни – ще ви отвърнем подобаващо!

*Условия на играта. Ваучерите са валидни при покупка във Фирмена книжарница КИБЕА или чрез поръчка по телефона [02 988 01 93, 0898651046]. Сумата се формира на база корични цени. Ваучерите важат при покупка на разнообразни заглавия в рамките на три месеца от изтеглянето. Ако сумата е надвишена, може да се доплати. Не се изплаща разлика, ако поръчката е на по-ниска стойност.

Изпращайте отзивите си на igra@kibea.net.

Полезни връзки:
Към видеото от първо теглене (5 март 2021)
Към отзиви, мнения и впечатления, наградени в първо теглене (5 март 2021)

Любимите заглавия на победителите от първо теглене: