Кой и с какво спечели наградите от играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“ (първо теглене, 5 март 2021)

Кой и с какво спечели наградите от играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“ (първо теглене, 5 март 2021)

(обновена)

Първата голяма награда – ваучер за 200 лв., спечели ДИАНА ДИМОВА с думите си за своята любима книга „Сейким. Енергия на живата светлина“:

Казвам се Диана Димова, на 32 години, от София. Имам интерес към лечение с полагане на ръце и описаната в книгата система ме заинтригува. Благодаря ви!

Утешителна награда 1. – ваучер за 50 лв. получава СВЕТЛАНА ТЕРЗИЙСКА, която харесва „Йога – пълно ръководство“:

Честит юбилей, Кибеа! Бъдете здрави всички! Бъдете много успешни в това, което правите дълги години и то много добре! С всички прекрасни книги, които поднасяте на читателите си, вие ни давате спокойствие и емоционално удовлетворение.
Още от далечната 1995 година този прекрасен наръчник е неотлъчно до мен – „Йога Пълно ръководство“.
Благодаря ви за полезната информация, която достига до нас чрез вас! Радвам се да споделя своя празник с вас. Поздрави! 

Утешителна награда 2. под формата на ваучер за 50 лв. получава и ОРЛИН ЕВТИМОВ, който е отличил „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ (Гал Сасон):

Здравейте и честит юбилей!
Много се радвам, че се докоснах до вашата издателска къща.
Тя ми даде много от това, от което имах нужда. А именно – да опозная себе си.
Много са книгите, които съм купил от вас през последните 4 години. Осъзнаването на моя живот е най-ценното нещо, от което имах нужда, за да продължа на пред след 15 години работа в чужбина.
Благодаря ви от сърце за всичко, за усмивките, с които ме посрещате всеки път, когато съм при вас.

Нека да ви има още дълго време!

Утешителна награда 3. е за БОГДАНА КАЛЪЧЕВА, която харесва „Камино. Пътят на завръщането“. Ето какво ни писа Богдана по-късно:

Получих книгите и съм искрено щастлива! От доста време бях набелязала няколко от заглавията, но все отлагах четенето. Дойде и моментът за тях - благодарение на жеста от "Кибеа"! Признателна съм на целия екип и Ви изпращам най-сърдечни поздрави и благопожелания.

При нея отива и първата допълнителна награда – За видео“.

Допълнителната награда „Избор на редакцията“ отива при МАРИЕЛА СТЕФАНОВА, която ни изпрати чудесен текст за няколко любими свои заглавия:

Честит рожден ден, Кибеа! Пожелавам Ви много нови вълнуващи заглавия и много нови читатели! Имам цяла колекция от книги на издателството и дълго време обмислях, коя книга да посоча като любима. Всички те са ми любими и всички имат история и причина да бъдат на нощното ми шкафче.

Купувала съм си определено избрано заглавие, купувала съм и с подбран списък от заглавия, както и имам друг списък със заглавия на книги, които предстои да си купя. Купувала съм и онлайн, когато бяхме затворени месец през март 2020 г., но най-голямо е удоволствието да мина през фирмената ви книжарничка в гр. София на ул.„Хан Крум“ №15 и да се срещна с Валентина Митанкина, от която винаги има какво да научиш и която винаги знае какво да препоръча на клиентите си. Да не забравя и великолепните книги, които съм получила като подаръци по различни поводи от издателството. Благодаря, Кибеа!

Избрах да напиша няколко думи за книгите, които се случиха да са на нощното ми шкафче. Дадох си сметка, че всички те, освен че са много специални за мен, са се появили в точния момент, когато съм имала нужда от тях в живота си. Това са книги, които четеш и препрочиташ, подчертаваш, непрекъснато откриваш нещо в ново в тях.

Ще започна с малкия джобен съветник „Истината. Твоята истина. Истината за теб и мен“ на Елисавета Логинова. Открих я през 2016 г. в изключително труден момент от живота ми. Оттогава  това малко съкровище и в ръцете ми, отварям на произволна страница и откривам отговор на всеки въпрос, който стои пред мен. "Питай. Търси смисъла на живота" пише Ели Логинова.

Винаги съм се вълнувала от смисъла на живота и тук отново ми идва на помощ Ели Логинова с книгата си „Пазачът на живота“. Попадна при мен през 2019 г., когато си задавах въпроси за тънката граница между живота и смъртта и има ли такава. Изключително полезна и практична книга с въпроси и отговори.

Отговори на въпроси и как да посрещам определени събития в бъдещето съм търсила в астрологичните прогнози на Гал Сасон за 2019 г., 2020 г. и сега през 2021 г.  Да следиш този навигатор в бъдещето с лайтмотив „Светлина в мрака“ за 2021 г. е  предизвикателство. Забавно е да се чувстваш на крачка преди случващото се, да държиш кормилото на съдбата и всеки ден да се случват чудеса.

За да се случват чудеса, съм избрала през 2015 г. и книгата на Сюзън Шумски „Мигновено изцеление. Мощни молитви за всеки ден“. Не се изисква много. Само малко вяра, да се прочете утвърждението или молитвата и магията се получава.

А магии има всеки ден. В „Магически истории“ Кристиан Годфроа ни разказва забележителни притчи за събития и хора, в които откривам и преоткривам и себе си. Тази книжка ми е скъп подарък от издателството през 2020 г. и мощен мотиватор. Кристиан Годфроа пише: „Целта на тази книга е постоянно да Ви напомня, че притежавате способности, които само чакат да се проявят“.    

Отново се връщам към Ели Логинова, феноменът, който вече е проявил и доказал способностите си. С книгата си „Царичина – съдбовен контакт“, която аз с нетърпение очаквах да излезе през 2018 г., тя ни разкрива спомените си в една вълнуваща история, която ме провокира да мисля по различен начин за миналото ни като човечество и да очаквам защо не и нови „съдбовни контакти“ с „Космични приятели“.

Благодаря Ви, Кибеа, че израствам с Вашите книги!

Ние от своя страна благодарим на всички, които споделиха с нас своите впечатления от любимите си кибейски заглавия! Продължавайте да ни изпращате на igra@kibea.net видеа, своя снимка с любимата си книга/ книги + кратък коментар или просто няколко изречения за нашето ваше заглавие, което ви е докоснало. Изненадайте ни – ще ви отвърнем подобаващо!

Полезни връзки:
Подробно за играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“
Към новината за наградените в първо теглене

На снимките долу: Диана Димова с ваучера за 200 лв. и избраните книги. Следват Орлин Евтимов (ваучер за 50 лв.), Мариела Стефанова (с маската) – „Избор на редакцията“, Богдана Калъчева с награда за видео и Светлана Терзийска (ваучер за 50 лв.)

Още от Интересни факти

Кой и с какво спечели наградите от второ теглене на победители в играта „КИБЕА на...

Изтеглихме втората група късметлии, остава още един шанс

Първа награда – ваучер за книги на стойност 200 лв. – Роберт Джераси . С прочувственото си есе за разтърсващия роман „Магията“ г-н Джераси беше сигурен...

Великото приключение на малкото китче Съни в чудесна книга. И две (засега) изложби

Предстоят премиера и две арт ателиета в София

Симпатична наситеносиня, образователна и поучителна е двуезичната детска книжка Великото приключение на малкото китче Съни . Излезе на български и...

Коронавирусът: по-добрите новини

Бягайте далече от паниката и страховете и не чакайте ваксина или лекарство! Здравето е лична отговорност

Д-р Рюдигер Далке ( Peace Food. Миротворна храна , Болестта като път , 4-те страни на медала и др.) ни предостави текстове от блога си с препоръката да...

Архив

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА