30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, за ума, за душата и духа

КИБЕА на 30! Рожденикът черпи, или какво предстои на първо четене в юбилейната година

30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, за ума, за душата и духа

Скъпи приятели и свидни поЧитатели,

През март КИБЕА става на 30. Случайно или синхронично, юбилеят ни съвпада с началото на прехода от мрака към светлината, така че правим широка решителна крачка към бъдещето. Желаем го от сърце и вам, защото закъде без вас – нашите приятели и почитатели, критици и доброжелатели!

Празничният ни дневен ред през 2021 включва специални и тематични кампании с щедри награди, както и благопожелания на наши и ваши любими знакови автори – чужди и български в рубриката ЧРД, КИБЕА!.

Откриваме юбилейната година с кампанията „КИБЕА на нощното ми шкафче“, иначе казано, „Моето любимо заглавие от КИБЕА“. Изберете най книгата си от нашето издателство и ни изпратете видео, ваша снимка с книгата и кратък коментар или просто няколко изречения с какво ви е грабнала. Ще изтеглим имената на победителите на три етапа в течение на годината, т.е. ще има три класирания. Ще ги обявим в новините, фейсбук страницата и бюлетина.

Първото теглене е на 5 март, когато е рожденият ден на Издателска къща КИБЕА.

Наградният фонд за всеки етап се разпределя, както следва:

  • Голямата награда: ваучер на стойност 200 лв.*
  • Три утешителни награди: ваучери на стойност 50 лв. всеки

Изпращайте видеото, снимката с краткия коментар или просто мнението си за своето любимо кибейско заглавие на igra@kibea.net. Подборка от отзивите ви ще бъде публикувана в новините, фейсбук, инстаграм и електроннния ни бюлетин.

Обратното броене започна, драги почитатели! С трепет очакваме да споделите впечатленията си от нашите ваши любими книги. 5 март не е далече.

*Условия на играта. Ваучерите са валидни при покупка във Фирмена книжарница КИБЕА или чрез поръчка по телефона [02 988 01 93, 0898651046]. Сумата се формира на база корични цени. Ваучерите важат при покупка на разнообразни заглавия в рамките на три месеца от изтеглянето. Ако сумата е надвишена, може да се доплати. Не се изплаща разлика, ако поръчката е на по-ниска стойност.

Пишете, снимайте се и пращайте! Чакаме с нетърпение.

Полезни връзки:
Към победителите в играта от първо теглене (5 март 2021)
Към „Кой и с какво спечели...