30 години. 30%. Май: Месец на пробуждането с КИБЕА

СЪБУДИ СЕ! ТИ СИ ЖИВ: честваме дните на светлината и на слънцето. И на буквите, чрез които стигат до нас

30 години. 30%. Май: Месец на пробуждането с КИБЕА

Три акции внасят свеж повей в май, традиционния месец на пробуждането. През него отбелязваме международните дни на светлината и на слънцето. Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий. Приключваме май със световния Ден без тютюнев дим.

През април укрепихме тялото; ред на духа. И тук КИБЕА е силна, и тук споделяме силата си в знанието и светлината с вас, скъпи почитатели.

Акция 1.: „Събуди се! Ти си жив“ с 10 заглавия на –30% в периода 1 – 31 май

Светът почита слънцето (3 май) и светлината (16 май), КИБЕА скъсяваме пътя до тях с 30 процента. Ключови думи: духовно израстване – практики; медитация – състрадание – спасение; любовта към живота като изкуство; моят живот – под мой контрол; манифест за живота; силата на ума и на положителното мислене – опитомяване; духовна физика и др. 

Отстъпката е валидна при покупка от книжарницата ни („Хан Крум“ 15) и от www.kibea.net в периода 1 – 31 май. При поръчка за и над 30 лева подаряваме тематичното заглавие „Завръщане към светлината“.

Вижте 10-те заглавия на –30% най-долу.

Акция 2.: 24 май. Азбуката, АзБучен роман и приключения, азбучни истини за учителите и учението

3 тематични заглавия с –35% от 20 до 30 май в книжарница КИБЕА и онлайн от www.kibea.net.:

„Аврам, Богдан, вода газят. АзБучен роман“. Забележително светла, забавна, мъдра, просто и смешно написана и чудесно илюстрирана книга за буквите – и не само. Малките случки с хитрушата Мелания, важните отношения, щурите роднини, приятелите и азбучните житейски истини се навързват в увлекателен роман, който приковава вниманието на детето и на тези, които се грижат за него. (Ето я.)

„Азбучни приключения“ (предстояща). Богато и симпатично илюстрирана книга с находчиви и забавно закачливи историйки за 30-те букви–джуджета, които населяват царството на Българската азбука. Подобно на всички поданици, и те могат да сътворят големи бели, но и велики слова в зависимост от начина, по който се съюзяват.

„Радостта от преподаването“, или Педагогика на отворените врати (нова): Влюбен в професията си учител, практикуващ валдорфската педагогика, споделя ценни принципи на образованието и начини за постигане на баланс между вложената енергия, засилената креативност и искреното желание за преподаване с новите похвати. (Ето я.)

колаж детски - май

Акция 3.: НЕ ПУША ВЕЧЕ! Съвместна инициатива на КИБЕА с „Алън Кар – България“

С –35% е култовата книга НЕ ПУША ВЕЧЕ! от 25 до 31 май. Всеки, който се възползва от предложението, получава още един бонус. Отстъпка от 20% за участие в терапията НЕ ПУША ВЕЧЕ! по метода на Алън Кар любезно ни предоставя българският екип на програмата. Купете едноименната книга в периода 25 – 31 май, изберете един от трите пакета на терапията (основен, икономичен и онлайн) и заявете желанието си за участие в полето „Съобщение“ в електронната форма при онлайн поръчка или на място в книжарница КИБЕА. 

Промоционалните условия са валидни във Фирмена книжарница КИБЕА и на www.kibea.net.

Акцията е посветена на 31 май – Световния ден без тютюнев дим.

Терапията НЕ ПУША ВЕЧЕ! по метода на Алън Кар:

  • Предлага най-ефективната терапия за отказване на цигарите в света.
  • Не изисква силна воля, не използва и не препоръчва заместители.
  • 9 от 10 души отказват цигарите.

Цялата информация за терапията

Ето и десетте заглавия, които можете да вземете с 30%-на отстъпка през май на „Хан Крум“ 15 и www.kibea.net: