На Алея в Пловдив с КИБЕА. ШАТРА 6

–30% и други подаръци през седмицата с най-новото и най-доброто от юбилярката КИБЕА в Пловдив

На Алея в Пловдив с КИБЕА. ШАТРА 6

От 14 до 20 юни е Алеята на книгата в Пловдив тази година. В шатра 6 на площад „Централен“ КИБЕА ще очаква жителите и гостите на културната ни столица. Ще ни познаете по табелата:

Табела 30 години

Какви примамливи предложения и специални условия да очакват пловдивските почитатели на хубавата книга от кибейската половина на шатра 6:

30% празнична ЧРД-отстъпка на всички заглавия (без намалените). КИБЕА стана на 30. Подаръци ще има за всички от сърце.

–40% за 10 комплекта от допълващи се заглавия: сериите Осъзнатост от Джон Кабат-Зин и Подсъзнанието в действие от класика д-р Джоузеф Мърфи, подборката Аюрведа за всички („Практическо ръководство“ + „Аюрведа в кухнята“ + „Праджна: Аюрведически ритуали за щастие“) и Женска сексуалност („Жените и техният пол“ + „Жената – желана и желаеща“ + „Разказвачки на истории“). Серията Детски поведенчески разстройства комбинира заглавието „Аутизмът“ с книгите на д-р Робърт Мелило „Откъснати деца“ и „Хранителният режим на откъснатите деца“.

Двата комплекта Български будители (–40%) представят двутомниците с творчеството на Мара Белчева и със спомените на Стилиян Чилингиров.

Детските комплекти (–40%) включват албумната тетралогия с добавена реалност Пръстенът на нибелунга, Приключенията на Робота Чапек и поредицата за чаровницата Мортина.

Интересни заглавия от 30-годишната история на КИБЕА ще очакват своите ценители в шатра 6 пред Централна поща.

Представяне на новата книга „Афоризми от добре (не)познати образи“

19 юни, 19,30 часа, галерия „Arsenal of Art“ (ул. „Магура“ 4) в сърцето на Капана. Делян Захариев (съставител, преводач и илюстратор) ще представи книгата си в приятната компания на Неда Зарева и Анна Иванова. Двуезичното томче е необичайно и като замисъл, и като технология на написване. Защо е така, как е създадена книгата и какво общо има с коефициента на чувството ви за хумор, драги пловдивчани, можете да попитате лично Делян в събота, 19 юни.