Алея на „Витошка“ с КИБЕА. Шатра 18

–30% в юбилейната ни 30-а година и други подаръци в епицентъра на столицата

Алея на „Витошка“ с КИБЕА. Шатра 18

От 6 до 12 септември ще бъде тазгодишната Алея на книгата в София. КИБЕА сме в шатра 18.

С –30% от редовната корична цена и книга подарък към всяка покупка* ще приключи последният етап от най-голямото пътуващо книжно изложение в България – 2021. Специалните условия са валидни за кибейската половина от шатра 18. Отново ще ни познаете по табелата:

табела Базар – Алея на книгата

КИБЕА на 30: Още празнични предложения на Алея – София

–40% за комплекти от допълващи се полезни заглавия. Включват широк диапазон от теми с прагматичен прочит: осъзнатост, подсъзнанието в действие (от класика д-р Джоузеф Мърфи); щадящи древни практики за здраве и благополучие; женска сексуалност, детски поведенчески разстройства и др.

–40% за избрани детски серии: вселенските дела на Робота Чапек, мистериите на омагьосаното злато в Пръстена на нибелунга (с добавена реалност), забавните приключения на чаровницата Мортина и компания

Ценни издания от 30-годишната история на КИБЕА ще очакват своите нещотърсачи.

Стойностни нови заглавия с 30% по-близо: дългоочакваното ново издание на „Книга на безпокойството“, великоленият том на Витрувий, феноменът Вим Хоф за метода си, забавна детска книга от провокатора романист Майкъл Пуър и още.

Дългоочаквани нови заглавия: На шатра 18 ще се появят за пръв път две важни книги:

  • Революционният труд на д-р Габор Мате „Разпилян ум“ за Синдрома на дефицит на вниманието. Световният авторитет предлага безценно помагало за родителите в старанията им да разберат и подредят вътрешния свят на децата си – независимо със или без диагноза СДВ, а за възрастните с това състояние – да проумеят по-добре собствените си емоции и модели на поведение.
  • „Актьорът“ – първото заглавие от новата серия на Дон Мигел Руис (автор на култовите „Четирите споразумения, „Умението да обичаш“, „Гласът на покоя“ и мн. др.), замислена като поредица от курсове, чрез които читателят да постигне различни нива на знание. Как да виждате живота си от позицията на твореца и да откривате истинското лице зад маската на актьора, да пренаписвате сценария на битието си и да изиграете правилно ролите си?

Книга с автограф. От 12 до 13 часа в събота, 11 септември, ще можете да попитате лично холандеца Ханс Висема защо обича България.

И още. Със същата юбилейна отстъпка от 30% ще са книгите ни и във Фирмена книжарница КИБЕА по време на Алеята в София.

*Без трайно намалените