Приключи играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Кои са победителите в третия кръг

Ясни са имената на късметлиите от заключителния етап на играта за любимо кибейско заглавие

Приключи играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Кои са победителите в третия кръг

Осезаемо се активизирахте, скъпи приятели-почитатели, в последните дни на юбилейната игра. Благодарим ви! За нас беше удоволствие да прочетем вашите топли думи, горещи признания в любов и сърдечни благопожелания в годината, когато навършихме 30. Още по-радостни сме от факта, че книгите ни будят любопитство, носят утеха и осветяват пътя на млади хора, връстници на КИБЕА.

На 30 септември 2021 г., Марияна Златарева, управител на ИК КИБЕА, изтегли имената на късметлиите, които спечелиха предизвестените четири ваучера и непредизвестените дванадесет (вече) приза „Избор на редакцията“ (видеото от събитието е на @Kibeabook). Знаете, че обичаме да подаряваме.

Голямата награда – ваучер от 200 лв., отива при Рени Бончева. Рени, това беше Вашият ден, защото и без жребия щяхте да спечелите в категорията „Избор на редакцията“.

Три утешителни награди – ваучери на стойност 50 лв. всеки. Първият е за Йоана Захариева, почитателка на Дон Мигел Руис и Луиз Хей. Вторият – за Мари-Жанет Иванова, която и до днес си притопля „Пилешка супа за душата“. Третия ваучер спечели Мирослава Петрова, любителка на Йозеф Киршнер.

Избор на редакцията. Десет души ще получат книга от нас в заключителния кръг на играта. Всяко споделено от тях мнение докосна чувствителната кибейска душа. Убедихте ни, че цените, четете и препрочитате нашите ваши заглавия, че те са дошли при вас тогава, когато са ви били необходими, но са се наместили трайно на нощното ви шкафче. Лауреатите в тази категория са: Ева Кавръкова, инж. Иван Петров, Рафие Шерифова, Наталия Георгиева, Диана Димитрова (специална благодарност за видеото!), Даниела Михалева, Симеон Панайотов, Гергана Славова, Елена Родимова и Елица Георгиева.

Детска секция към категорията „Избор на редакцията“. Добавихме я с комплимент към  невръстните фенки на Мортина, чиито майки ни писаха и ни изпратиха снимки на малките госпожици с парцалена кукла и собствена рисунка, изобразяващи момиченцето зомби. Двете награди отиват при Антония Златанова и Ася Асенова-Банкова (по-скоро при дъщеричките им Елеонора и Елена). Фен клубът на синьорина Мортина да се готви за петата книга в любимата поредица.

И още нещо накрая. Победителят във втория кръг на играта – г-н Роберт Джераси, реши да дари ваучера си от 200 лв. на библиотека. „Нека повече хора почерпят от силата, лековитостта и мъдростта на Вашите книги“, сподели авторът на трогателно есе за романа „Магията“. Благодарим на г-н Джераси и от името на Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ в Русе.

Благодарим Ви отново, приятели! Играта свърши, да живее играта!

Следете новините, електронния бюлетин (ако не го получавате, можете да се абонирате сега) и нашата фейсбук страница @Kibeabook за бъдещи инициативи.

В блога можете да прочетете наградените мнения.

В галерията са публикувани снимки, изпратени ни от отличените участници в играта.