ПОКАНА. Нумерологичен семинар с Гал Сасон на живо и онлайн: Загадки, сили и мистични свойства на числата

Кое е моето число, което ще ме води през 2022-ра и след това

ПОКАНА. Нумерологичен семинар с Гал Сасон на живо и онлайн: Загадки, сили и мистични свойства на числата

На 11 декември, събота, от 17.00 до 19:00 часа Гал Сасон ще ни потопи в света, логиката и символиката на числата, за да открием своето число. То е нашият ключ към посланията отгоре и отвътре и ще ни води не само през 2022-ра, а и след това.

Корените на мистичното познание са в Античността. Според великия философ и математик Питагор, смятан за баща на нумерологията, числата са навсякъде; трябва само да научим езика им.
За пръв път семинарът се предлага в две форми: присъствена и онлайн (Zoom).

Фокус. Гал ще разшифрова историите отвъд цифрите и числата и ще ни запознае с инструментите, чрез които да ги разбираме и да решаваме житейски задачи.

Акценти. Какви истории ни разказват числата, как да ги тълкуваме и използваме в напрегнатото ежедневие? Виждате 111 – какво означава? Случва ли ви се да срещате постоянно едно и също число? Носи ли някакъв смисъл датата на раждане, сключването на брак или началото на бизнес? И ако да, как да го тълкуваме?

Упражнения за откриване на своето число – ключ към древно познание и послания, които ще облекчат живота ни през 2022-ра и след това

Под вещото ръководство на астролога кабалист ще се докоснем до познание, почерпано от нумерологията, кабала и астрологията.

Провеждане. 11 декември, събота, от 17.00 до 19:00 часа. Осигурен е превод. Семинарът се предлага в два формата: на живо и онлайн / в Zoom.

Вариант 1. На живо: Хотел „Хемус“, зала „Преслав“. Информация и билети: Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: seminars@kibea.net. За контакт: Валентина Митанкина
Участниците в семинара следва да представят Зелен сертификат съгласно заповедта на МЗ за достъп до обществени места и провеждане на публични събития. Регистрацията е валидна след заплащане.

Вариант 2. Онлайн / в Zoom: Необходима е предварителна регистрация в Zoom, която се извършва в хода на записването за семинара. Въпросите ще се приемат в писмен вид. Регистрацията е валидна след заплащане.

Цена: 40 € или 78.23 лв.

РЕГИСТРИРАМ СЕ за нумерологичния семинар в Zoom.

Другите събития с Гал Сасон
10 декември, 18.30 – 20.00 часа: Лекция „Астрологичните тенденции през 2022-ра: Жертва в името на любовта“, базирана върху новата му книга „Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта“

11 декември, 10 – 13 часа: Семинар „Как да използваме цветовете според астрологията, кабала и психологията. Индивидуални средства за защита: Кой е моят цвят“

Избор на събитие и начини на плащане. Трите събития (лекция + 2 семинара) се предлагат на живо и онлайн / в Zoom с пакетни цени в различни варианти:

–30% за трите събития: вместо 125 € → 87,50 € (171,13 лв.)
–20% за двата уъркшопа: вместо 100 € → 80 € (156,50 лв.)
–15% за лекцията + семинара „Как да използваме багрите …“: вместо 85 € → 72,25 € (141,31 лв.)
–15% за лекцията + семинара „Нумерология …“: вместо 65 € → 55,25 € (108,06 лв.)

Бонус за участниците в лекцията и семинарите: –30% за книгата „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“ (по желание)*. КИБЕА поема доставката до офис на Спиди.
* Уточнение: Една книга за една регистрация

Регистрацията в Zoom е валидна до 14 часа на 11 декември и след внасяне на таксата за избрания вариант. Можете да заплатите за всяко събитие, формат и пакет по следните начини:

  1. В книжарница КИБЕА, ул. „Хан Крум“ 15.*
  2. Чрез пощенски паричен превод в офисите на Еконт*
  3. Чрез банков превод. IBAN: BG57UNCR76301000127511 УниКредит Булбанк пл. „Света Неделя“ 7, София 1000. За Кибеа ЕООД. *
  4. Чрез PayPal. Потребителско име: office@kibea.net*

*Важно! Основание за плащане/внасяне: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие). Ако плащате през сметка, издадена от банка извън България, следва да причислите такса от 10 евро (19,56 лв.) към всяка транзакция.

При промени, независещи от ИК КИБЕА, ще ви информираме своевременно; следете актуализираните новини и нашата фейсбук страница @Kibeabook.

Каним ви, очакваме ви и се надяваме да се видим на живо на 11 декември!

РЕГИСТРИРАМ СЕ за нумерологичния семинар в Zoom.

Към „Астрологичните тенденции през 2022-ра: Жертва в името на любовта“ (лекция)
Към „Цветен семинар на живо и онлайн: Как да използваме багрите според астрологията, кабала и психологията“