ПОКАНА. Цветен семинар с Гал Сасон на живо и онлайн: Как да използваме багрите според астрологията, кабала и психологията

Индивидуални средства за защита: Кой е моят цвят

ПОКАНА. Цветен семинар с Гал Сасон на живо и онлайн: Как да използваме багрите според астрологията, кабала и психологията

На 11 декември, събота, от 10 до 13:00 часа Гал Сасон ще ни потопи в магията на цветовете и ще ни покаже как да открием сред тях този, който ни предпазва и защитава. В основата на материала, както винаги, е компилация от древните традиции: на първо място, как зодиакалните знаци следват цветното колело подобно на 10-те сфери от Дървото на живота в кабала.
За пръв път семинарът се предлага в две форми: присъствена и онлайн (Zoom).

Фокус.  Значение и символика на „чистите цветове“ съгласно древното знание на астрологията, кабала и съвременната психология. Грамотно използване на цветовете в ежедневието: как да подобрим живота си, да украсим дома си, да разработим свое лого, да преобразим уебсайта си и др. приложения.

Акценти: Защо различни изследвания върху цветотерапията стигат до сходни изводи за свързани с багрите асоциации в астрологията и кабала? Защо червеното се свързва със страстта, лидерството и агресията, а червената рокля приковава вниманието на всички? Зелената стена в офиса подобрява креативността и баланса, а най-разпространеният цвят е синият – причините? Защо сивото се свързва с мъдростта, а индиговото – с разбирането?

Упражнения за откриване на своя цвят пазител и най-благоприятната цветова гама (дрехи, обзавеждане на дома, медитация)

Провеждане на семинара. 11 декември, събота, 10.00 – 13.00 часа. Осигурен е превод. Семинарът се предлага в два формата: на живо и онлайн / в Zoom.

Вариант 1. На живо: хотел „Хемус“, зала „Преслав“. Информация и билети: Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: seminars@kibea.net. За контакт: Валентина Митанкина
Участниците в семинара следва да представят Зелен сертификат съгласно заповедта на МЗ за достъп до обществени места и провеждане на публични събития. Регистрацията е валидна след заплащане.

Вариант 2. Онлайн / в Zoom: Необходима е предварителна регистрация в Zoom, която се извършва в хода на записването за семинара. Въпросите ще се приемат в писмен вид. Регистрацията в Zoom е валидна до 14 часа на 10 декември и след заплащане.

Очаква ни 3-часова среща с Гал – на живо или онлайн, на която астрологът кабалист ще ни разкрие символиката на цветовете и техните честоти, за да преминем грамотно, с лекота, настроение и артистизъм през 2022-ра.

Цена: 60 € или 117.35 лв.

РЕГИСТРИРАМ СЕ за Цветния семинар в Zoom.

Другите събития с Гал Сасон
10 декември, 18.30 – 20.00 часа: Лекция „Астрологичните тенденции през 2022-ра: Жертва в името на любовта“

11 декември, 17 – 19 часа: семинар „Нумерология: Загадки, сили и мистични свойства на числата. Кое е моето число, което ще ме води през 2022-ра и след това

Избор на събитие и начини на плащане. Трите събития (лекция + 2 семинара) се предлагат на живо и онлайн / в Zoom с пакетни цени в различни варианти:

–30% за трите събития: вместо 125 € → 87,50 € (171,13 лв.)
–20% за двата уъркшопа: вместо 100 € → 80 € (156,50 лв.)
–15% за лекцията + семинар „Как да използваме багрите …“: вместо 85 € → 72,25 € (141,31 лв.)
–15%  за лекцията + семинар „Нумерология …“: вместо 65 € → 55,25 € (108,06 лв.)

Бонус за участниците в лекцията и семинарите: –30% за книгата „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“ (по желание)*. КИБЕА поема доставката до офис на Спиди.
* Уточнение: Една книга за една регистрация

Регистрацията в Zoom е валидна до 14 часа на 10 декември и след внасяне на таксата за избрания вариант. Можете да заплатите за всяко събитие, формат и пакет по следните начини:

  1. В книжарница КИБЕА, ул. „Хан Крум“ 15.*
  2. Чрез пощенски паричен превод в офисите на Еконт*
  3. Чрез банков превод. IBAN: BG57UNCR76301000127511 УниКредит Булбанк пл. „Света Неделя“ 7, София 1000. За Кибеа ЕООД. *
  4. Чрез PayPal. Потребителско име: office@kibea.net*

*Важно! Основание за плащане/внасяне: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие). Ако плащате през сметка, издадена от банка извън България, следва да причислите такса от 10 евро (19,56 лв.) към всяка транзакция.

При промени, независещи от ИК КИБЕА, ще ви информираме своевременно; следете актуализираните новини и нашата фейсбук страница @Kibeabook.

Каним ви, очакваме ви и се надяваме да се видим на живо на 10 декември!

РЕГИСТРИРАМ СЕ за Цветния семинар в Zoom.

Към „Астрологичните тенденции през 2022-ра: Жертва в името на любовта“ (лекция)
Към „Нумерологичен семинар на живо и онлайн: Загадки,  сили и мистични свойства на числата“