Април: Здраве да е! И още три акции на специални условия

–35% за над 50 заглавия, свързани с основни теми през април

Април: Здраве да е! И още три акции на специални условия

С четири акции почитаме дати в световния календар, към които КИБЕА е особено съпричастна.

Темите, по които през април предлагаме качествени заглавия на специални цени, са здравето, хомеопатията и информираността за аутизма. Специално място в сърцето и каталога ни заемат също международните дни на детската книга и на авторското право.

Няма шега: от Първи април над 50 заглавия са с 35% надолу.

Акция 1.  Здраве да е!
С подборка от 25 книги на –35% обединяваме Международния ден на здравето (7 април), на информираността за аутизма (2 април) и на хомеопатията (10 април).
Ключови проблеми на тема „Здраве“: Дали ни измъчват скрити дефицити, които могат да заблудят лекаря – на витамин В12 или във функцията на надбъбречната жлеза? Имате ли проблеми с гърба, с начина си на хранене и мислене, с отношението към света и самите себе си? Със сърцето и свързвания с него жилав мит за холестерола? Храносмилателни разстройства и топлата им връзка със състояния като шизофрения, аутизъм, синдром на дефицит на вниманието и редица други проблеми на детското развитие? Още: алтернативна медицина за лекари, множествена склероза – 7-стъпкова възстановителна програма; тибетски упражнения за здраве и благополучие и много други.
Какъвто и да е случаят, имаме сериозна литература как да регенерираме сами здравето си и тя е част от априлската ни акция.

Ключови думи на тема „Информираност за аутизма“: нарушения в детското развитие – аутистичен спектър, СДВ/СДВХ, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и др.; специфика на храненето; балансиране на мозъка – програма; първични рефлекси – поведенчески и обучителни проблеми и др.
Вижте всичките 25 здравни заглавия с –35% в края на новината.

Акция 2. С почит към детската книга
С –35% за 20 чудесно написани и майсторски илюстрирани книги приветстваме Международния ден на детската книга (2 април). Безсмъртни древни митове, оживени с 3D реалност; емиграция на чужда планета – с роботи или пък с родата след взривяването на Земята; чудни приключения: със зомби и компания; с букви и сладураната Мелания; с китче в океана или пък с Ейми, Му, вещица и… телепатия.

Акцията е от 1 до 30 април.
Вижте всичките 20 детско-юношески заглавия на –35% в края на новината, след предложенията по пакет Здраве да е!“.

Акция 3. Подарък от Съли и Съсльо за Световния ден на книгата и авторското право
Вече традиционно почитаме Световния ден на авторското право (23 април), като ви предоставяме възможност „да дръпнете“ свободно и абсолютно законно наша книга или част от нея. Изтеглете от 23 до 30 април откъс от една сладкодумно разказана и чудесно илюстрирана приказка за сърдечно приятелство и непоколебима храброст от света на малките животинки, които бранят своята Гора.
Предложението е валидно от 23 до 30 април.

Акция 4. С почит към изкуството и културата
–35% за седем издания от културната съкровищница на КИБЕА в чест на датата, когато светът „почита светлината“, както гласи дословният превод на „култура“ от санскрит:

Акцията е в сила от 1 до 30 април.

От което и предложение да се възползвате, ще получите книга в повече. От КИБЕА с комплимент.

Акция 1. Здраве да е!

Акция 2. С почит към детската книга