Гал Сасон отново в България през лятото. Сега и в Пловдив

Предстоят разнообразни семинари и лекции на астролога кабалист (29 юни – 6 юли)

Гал Сасон отново в България през лятото. Сега и в Пловдив

(обновена)

Възраждаме дългогодишната традиция на летни и зимни срещи на живо с Гал Сасон. От 29 юни до 6 юли е лятната сесия на сладкодумния разказвач с пространни познания по астрология, кабала, източни духовни и мистични практики, нумерология, митология и психология.
На Първи юли Гал ще изнесе първата си лекция в Пловдив.

За да отговорим на желанията ви, тази година разчупваме традицията – и с нови места, и с премиерни теми, и с много повече събития.

И още. Броени дни преди първата лятна среща с Гал той не спира да разработва нови, предназначени специално за темите на семинарите и лекциите, упражнения и медитации. Едно от тях ще бъде включено допълнително в семинара „Свещени пространства: Значение и начини за постигането им вкъщи и на работното място“ (подробно в новината за събитието).

ЛЯТНА ПРОГРАМА НА ГАЛ САСОН В БЪЛГАРИЯ (29 юни – 6 юли 2022)

29 юни. 12-те астрологични знака: Инструменти за вникване в човешката природа и архетипи за развитие (семинар, 2 чàса)

Целта и фокусът. Семинарът ни насърчава да усъвършенстваме творческото си начало с помощта на познанието и практиките, свързани с 12-те астрологични знака като архетипи за развитие.
Полезен е за представителите на творчески професии и студенти, както и за всички, чиято работа или изява извън работното място изисква творчески подход.
Практическа работа с откъси от филми и видеа […]
Вход: 20 лв. За студенти и пенсионери: 10 лв.
Билети: каса на Дома на киното (ул. „Екзарх Йосиф“ 37, София ) и онлайн

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за семинара „12-те астрологични знака: Инструменти…“

1 юли – Пловдив, 2 юли – София. Астрологична прогноза за втората половина на 2022-ра с фокус върху картата на България (лекция, 1 ½ чàса)

Ще надзърнем в звездните планове за втората половина на напрегнатата 2022-ра с фокус върху картата на България. Какви инструменти са ни необходими, за да осъществим намеренията си до края на годината, и кои са най-подходящите за целта моменти.
Фокусът: астрологичната карта на България за юли – декември 2022. Как вашата астрологична карта се вписва в тази на България? По какъв начин страната ви може да помогне на вас и вие – на страната си?
Водена медитация […]
Вход: 20 лв.
БИЛЕТИ ЗА ЛЕКЦИЯТА В ПЛОВДИВ
БИЛЕТИ ЗА ЛЕКЦИЯТА В СОФИЯ

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за лекцията в Пловдив и София

2 юли. Каква е вашата лична история и връзката ѝ с житейската ви мисия (семинар, 3 чàса)

Целта и фокусът. Семинарът ни помага да открием и да разкажем своята история, за да формулираме житейската си мисия. Когато човек чуе и осъзнае историята на живота си, осъзнава по-ясно и неговата цел, разбира с какви хора иска да се заобиколи и какъв професионален път да избере.
Акцентите. Какъв герой съм аз? Какви са моите суперсили? Какъв е моят символ? Къде е  ахилесовата ми пета? Кой е моят противник и кой – лост на промяната?
Водена медитация […]
Вход: 40 лв.
БИЛЕТИ ЗА СЕМИНАРА

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за семинара „Каква е вашата лична история и връзката ѝ…“

5 юли. Свещени пространства: Значение и начини за постигането им вкъщи и на работното място (семинар, 2 чàса)

Целта. Ще изследваме свързаните със свещените пространства митологични и мистични идеи и принципи, за да се научим да създаваме такива пространства там, където ни е необходимо.
Фокусът и акцентите. Как можем да превърнем жилището и офиса си в свещено, излъчващо сплотеност и спокойствие място с помощта на основни елементи от фън шуей, пречистването на пространството и създаването на домашни олтари.
Водена медитация […]
Вход: 40 лв.
БИЛЕТИ ЗА СЕМИНАРА

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за семинара „Свещени пространства: Значение и начини за постигането им вкъщи и…“

6 юли. Медитация за пътуване във времето: Открийте и използвайте вътрешната си сила (семинар, 2 чàса)

Съдържание. Семинарът представя нов тип медитация, разработена от Гал Сасон, която включва работа със състоянието на медитативен транс и насоки за свързване с миналото и бъдещето. Състои се от лекция, презентация, работа със състояние на транс и упражнения, които ще ни помогнат да се свържем с подсъзнанието си.
Целта: установяване на връзка с личната сила и с истинския потенциал, за да се преодолее страхът от успеха
Две водени медитации […]
Вход: 30 лв.
БИЛЕТИ ЗА СЕМИНАРА

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ за семинара „Медитация за пътуване във времето: Открийте и използвайте…“

Очакваме ви на срещите с Гал! Това лято – колкото повече, толкова повече. Ако междувременно билетите за събитието, което сте си харесали, са изчерпани, не се отказвайте.

Видео: Гал за 4-те семинара и 2-те лекции