С КИБЕА на Коледния панаир на книгата. ЩАНД 335

Нови предложения, изненади, звездни гости, отстъпки и други подаръци от кибейци

С КИБЕА на Коледния панаир на книгата. ЩАНД 335

От 6 до 11 декември отново в НДК е тазгодишният Софийски международен панаир на книгата, по-известен като Коледния панаир. Кибейци сме по подразбиране на обичайното си място на 3-тия етаж, щандът е 335. Пак по подразбиране ще се заредим с куп нови и очаквани заглавия, приятни изненади и ободряващи предложения за подаръци. Нова е и различната за всеки панаирен ден кампания, която ще ви изкушава с щедрите –30%.

–20% е отстъпката на всички наши заглавия с изключение на трайно намалените.

Кампания на деня с –30%. Новото ни предложение включва ограничен брой отбрани заглавия по теми, в които КИБЕА е силна. Всеки ден кампанията ще има различен фокус. Книги с тонус и мощен мотивационен заряд, за ума и психиката, за здравето, за децата, от философи и будители – следете отблизо акцентите, които ще ви подскажат чудесна идея за смислен подарък.

Кибейски гости и събития по време на Панаира

9 декември, петък, 17 часà, щанд 335. Даниела Ушева ще представи джобния астросправочник за всеки един от 365-те дни на 2023-та. Друга възможност за автограф: 10 декември, събота, 16 часà, щанд 335.

10 декември, събота, 13 – 13.45 часà, Сцена на културната програма (4 етаж). Гал Сасон с бърз преглед на основните астрологични тенденции през 2023 година. След събитието: книга с автограф от автора – на щанд 335.

10 декември, събота, 14 часà, детска зона пред щанд 335. Художничката Цветелина Спиридонова, авторка на „Октоподът Роки и Елиза“, ще срещне малките природозащитници с един от най-интересните и древни обитатели на океана. Децата ще сътворят Ленд арт от природни материали и ще научат интересни факти за живота в океанските дълбини.

Три покани за среща с Гал Сасон през декември

Астрологичните тенденции през 2023-та: Да минем по моста. Традиционната предколедна разширена лекция е на 9 декември, 18 – 20 часà, НДК, Литературен клуб ПЕРОТО. На живо и онлайн. Вземете билет за лекцията оттук. Цялата информация за лекцията

Уъркшоп „Интерактивен практически мистицизъм“, или 3 часа усвояване на мистични принципи с тялото, ума и душата. 11 декември, 10 – 13 часà, Дом на архитекта („Кракра“ 11). Само на живо. Вземете билет за уъркшопа оттук. Цялата информация за уъркшопа

Практически семинар „Медитации за облекчаване на стреса и укрепване на личната сила“, или 2 часа и 6 антистрес медитации за събуждане и укрепване на енергията. 11 декември, 16 – 18 часà, Дом на архитекта („Кракра“ 11). На живо и онлайн. Вземете билет за семинара оттук. Цялата информация за семинара

Информация и билети за всички събития с Гал: Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: bookstore@kibea.net  За контакт: Валентина Митанкина

Скъпи на сърцето ни приятели-ПОчитатели, очакваме ви всеки панаирен ден от 6 до 11 декември на третия етаж в НДК. Мястото е същото, щандът – 335!