Десетдневка на утвържденията: Програмирайте 2023 по свой вкус с 10 заглавия на –40%

Словесни формули отключват градивната сила на подсъзнанието

Десетдневка на утвържденията: Програмирайте 2023 по свой вкус с 10 заглавия на –40%

Началото на годината е чудесен повод и период да я програмираме, като впрегнем мислите си да работят за нас. Канализираме силата на подсъзнанието чрез мощта на думата и позитивното утвърждение, енергията на намерението, волята за промяна и постоянство. Ще помогне и убеждението, че често простичките решения са по-ефективни от сложните методологии.

–40% /10 книги / 10 дни. От 13 до 22 януари поемете по пътя на трансформацията чрез утвърждения и т.нар. научни молитви, постулати на позитивното мислене и т.н. в звездната компания на знакови автори и заглавия. Част от тях са евъргрийни (програмните текстове на Луиз Хей и Уейн Дайър, Джоузеф Мърфи и Флорънс Сковъл Шин), други съчетават по изненадващ начин духовно познание с модерната наука (Тара Бенет-Голман), трети се фокусират върху вътрешната промяна и като средство за преформатиране на хората около нас (Алберто Симоне).

Предлагаме ви откъс от книгата „Да правим чудеса“ на двама лекари, които доказват ползата от позитивните утвърждения, опирайки се на професионалния си опит. (Тиражът е изчерпан.)

Кои 10 книги ще ни помогнат да форматираме годината, отношенията и професионалния си живот – вижте по-долу