ПОКАНА за семинар на Гал Сасон: Как да сбъдваме желанията си с помощта на кабала в Епохата на Водолея

ПОКАНА за семинар на Гал Сасон: Как да сбъдваме желанията си с помощта на кабала в Епохата на Водолея

(обновена)

На 18 юни Гал Сасон ще проведе един от най-търсените си семинари, посветен на древното мистично учение кабала и на начините, по които да използваме мощните му инструменти днес.

Фокус: Практическото приложение на древната духовна техника за формулиране и осъществяване на желания и постигане на цели.

Семинарът е подходящ за всеки, който активно търси решение на проблеми, свързани със здравето, взаимоотношенията и финансите си, или просто се интересува „как работи“ Вселената или как човек може да сътвори реално чудо в живота си.

Съдържание: кабала за историята на Сътворението, Дървото на живота и адекватното проектиране на 10-те му сфери/архетипа в живота ни; идеята за тикун (концепцията за поправянето и възстановяването на хармонията); злото – неговият източник и причини за съществуване; смисълът на живота; участието ни в процеса на Сътворението – как да изпълним живота си с повече сила, смисъл и удовлетворение

Цел и инструменти: Вникване в 10-те архетипа на Дървото на живота и проектирането им в настоящето → укрепване на духовното, емоционалното и материалното начало с помощта на сравнителната мистика, насочваните медитации и астрологията.

Основен акцент: Дървото на живота. То разцъфва в Епохата на Водолея – знака на сбъднатите желания, на общността и на осъзнатостта → можем да постигнем много повече, ако работим заедно.

В кабала Дървото на живота е най-старият и най-важен символ на Вселената, духовен ориентир и събирателен център за целия Космос. То учи човек да получава, за да може да дава.

Според кабала Бог е създал Вселената, използвайки 10-те сфери на Дървото на живота: Корона (волята на Бога, единното, началото) • Мъдрост (интуиция, вдъхновение, Отец) • Разбиране (принципът на Богинята, дисциплина, време и пространство) • Милост (състрадание, експанзия, прошка и безусловна любов) • Строгост (енергия, сила, решителност, съдене) • Красота (творчество, баланс, саможертва) • Вечност (Майката природа, взаимоотношения) • Великолепие (общуване, магия) • Основа (сексуалност, смърт, трансформация) • Царство (материален свят, опитен живот, получаване на дарове) •

Гал ни учи да работим с тях, за да сътворим реални чудеса в живота си.

Видеопокана от Гал Сасон за семинара

***

ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРА: 18 юни, неделя, 10–13 часà
Концептуално пространство ДОМ, София, ул. „Парчевич“ 49А.

Осигурен е превод. Местата са ограничени.

Цена: 60 лв.
Комбиниран билет (семинар + уъркшоп): 120 лв. (изчерпани)
Комбиниран билет (семинар + уъркшоп + лекция): 150 лв. (изчерпани)

НОВО: Комбинираните билети са изчерпани, но можете да вземете билет за онлайн участие в семинара.
Цена на онлайн билет за семинара: 60 лв.
Продажбата на онлайн билети се преустановява няколко часа преди началото на съответното събитие. Ще получите линк за вход в платформата за стрийминг на електронната си поща най-късно 2 чàса преди събитието. (Имайте предвид, че имейлът може да отиде в папка спам.)

Билети: bilet.bg и Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15)
Информация: Валентина Митанкина, bookstore@kibea.net

Вземете сега БИЛЕТ ЗА СЕМИНАРА
Вземете сега КОМБИНИРАН БИЛЕТ (семинар + уъркшоп) - изчерпани
Вземете сега КОМБИНИРАН БИЛЕТ (семинар + уъркшоп + лекция) - изчерпани

Очакваме ви!

Покана за лекцията „Астрологията и Учителя: Мъдростта на звездите и пътят към просветлението на Беинсà Дуно и във вашия живот“ (17 юни)
Покана за новия уъркшоп на Гал „Интуитивна астрология: Как да направим живота си по-добър чрез мъдростта на звездите“ (17 юни)