ПОКАНА за лекция на Гал Сасон: „Учителя и астрологията: Мъдростта на звездите и пътят към просветлението на Беинса Дуно и във вашия живот“

ПОКАНА за лекция на Гал Сасон: „Учителя и астрологията: Мъдростта на звездите и пътят към просветлението на Беинса Дуно и във вашия живот“

(обновена)

За пръв път астрологът кабалист с български корени ще разгледа тема, свързана с Учителя Беинсà Дунò (Петър Дънов) – един от най-ярките будители на българската духовност, определящ астрологията като „стара наука“, която „разширява ума и сърцето“.

Фокусът. Ролята на важните астрологични цикли за пробуждането на Учителя и аналогията им с циклите, през които преминаваме ние и близките ни хора, за да почерпим от живота му вдъхновение и стимул за развитие.

Акцентите. Какво мисли Учителя за астрологията и каква роля играе тя в живота му? Кои са важните астрологични цикли, способствали за пробуждането му? Как ние можем да ги използваме, за да се ориентираме по-добре в живота, да открием своята мисия и да доловим нейните напътствия?

Ще анализираме следните цикли: • Завръщането и опозициите на Сатурн – извайването на душата • Даровете на Юпитер и целувката на Бога • Ужасните 40 и нашият дар за човечеството • Опозицията и завръщането на Уран: създаването на магьосника • Пубертетът и неговите тайни

Насочвана зодиакална медитация и дихателни упражнения: Среща с висшия ни Аз

Музика от Учителя ще ни помогне да се хармонизираме – по думите му тя ще „повдигне духа, облагороди душата и помогне на мисълта, като внесе в ума светлина и свобода, а в сърцето – мекота и топлина“.

Събитието е организирано с любезното съдействие на г-жа Татяна Педерсен от „Филм дженерейшън“.

Приходите от продажбата на билетите за лекцията „Учителя и астрологията...“ ще бъдат дарени за създаването на документален филм, който да разпространи словото на Беинса Дуно отвъд границите на България.

Видеопокана от Гал Сасон за лекцията

***
ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛЕКЦИЯТА: 17 юни, събота, 17 часà
Резиденция „Лозенец“, София, ул. „Милин камък“ 70

Осигурен е превод. Включен е кетъринг.

Цена на билетите (в зависимост от зоната): 70 лв., 80 лв., 100 лв., 150 лв.
Комбиниран билет (лекция + семинар + уъркшоп): 150 лв. (изчерпани)
Комбиниран билет (семинар + уъркшоп): 120 лв. (изчерпани)

НОВО: Комбинираните билети са изчерпани, но все още има места за няколко ценови зони. Вече можете да вземете билет и за онлайн участие в лекцията.

Цена на онлайн билет за лекцията: 70 лв.

Продажбата на онлайн билети се преустановява няколко часа преди началото на съответното събитие. Ще получите линк за вход в платформата за стрийминг на електронната си поща най-късно 2 чàса преди събитието. (Имайте предвид, че имейлът може да отиде в папка спам.)

Билети: bilet.bg и Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15)
Информация: Валентина Митанкина, bookstore@kibea.net

Вземете сега БИЛЕТ ЗА ЛЕКЦИЯТА
Вземете сега КОМБИНИРАН БИЛЕТ (семинар + уъркшоп) - изчерпани
Вземете сега КОМБИНИРАН БИЛЕТ (лекция + семинар + уъркшоп) - изчерпани

Очакваме ви!

Покана за 3-часовия семинар на Гал „Как да сбъдваме желанията си с помощта на кабала в Епохата на Водолея“ (18 юни)
Покана за новия уъркшоп на Гал „Интуитивна астрология: Как да направим живота си по-добър чрез мъдростта на звездите“ (17 юни)