Връщането в минали животи като ресурс за успешно справяне през 2024 година. Семинар на ГАЛ САСОН

Спомняме си минали свои превъплъщения, за да се чувстваме по-добре днес и да се подготвим за утре

Връщането в минали животи като ресурс за успешно справяне през 2024 година. Семинар на ГАЛ САСОН

Според астропрогнозата на Гал 2024 година се очертава като смутна и турбулентна, пълна с предизвикателства. В наш интерес е да ги превърнем във възможности, а той ни предлага работещ инструмент – връщане в минали прераждания.

Астрологичен контекст–2024. Плутон – владетелят на предишните животи, преминава от Козирог (миналото) във Водолей (бъдещето). А тъй като Сатурн (карма и минали животи) е в Риби (знак на мистицизма и медитацията), можем да използваме този транзит като машина на времето.

Цел на семинара: да се върнем в животи, които са важни за нас, за да се ориентираме по-добре в предстоящата 2024 (а и отвъд нея).
Регресията:

  • Позволява да си спомним различни аспекти на душата си; забравени умения, дарби, таланти, от които да се възползваме в трудни ситуации или за сложни решения, които трябва да вземем.
  • Дава възможност да изцелим физическото си тяло от проблеми, които носим от предишните си прераждания.

Практическа част и ползи. Насочваните медитации ще ви помогнат • да получите достъп до минали животи • да създадете пространство за изцеление на фобиите си и премахване на блокажи • да се освободите от физическата и емоционалната болка, за да пестите сили за предизвикателствата на сложната 2024. И още…

За кого е подходящ семинарът. Регресията ще послужи на всеки, който е любопитен защо понякога:

  • има осезаемото усещане или сънува, че в предишния си живот е бил друг човек
  • ново място го кара да се чувства у дома си или му изглежда познато
  • преживява дежавю
  • изпитва ирационални страхове или има необясними реакции и се пита откъде се вземат

И още… Семинарът дава отговори и на въпросите • Защо не си спомняме предишните си превъплъщения на Земята • Откъде идват душите • Прераждал/а ли съм се и преди заедно с членовете на семейството си

А също • Смъртта наистина ли е краят • Как различните култури гледат на смъртта и •  Какво се случва, когато душата напусне тялото (Тибетска и Египетска книга на мъртвите)

ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРА – на живо и онлайн. Осигурен е превод.

Вариант 1. На живо: 9 декември 2023, събота, 17–19 часа; Български културен център, ул. „Веслец“ 13.
Информация и билети: bilet.bg; Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: bookstore@kibea.net
За контакт: Валентина Митанкина

Можете да купите билети за присъствения семинар и от bilet.bg

Вариант 2. Онлайн. Всички закупили билет ще получат линк за вход в платформата YouTube на 8 декември, петък. (При закупуването на билета се регистрирайте с имейла, с който сте регистрирани в YouTube. При проблеми се свържете с нас в работно време на 0898 684 890. Имайте предвид, че имейлът може да отиде в папка „Спам“.)

Вход: 60 лв.
ИСКАМ БИЛЕТ за семинара

Комбиниран билет 1. (лекция онлайн+семинар онлайн): 80 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ 1. за лекция онлайн + семинар онлайн

Комбиниран билет 2. (лекция+уъркшоп+семинар на живо): 140 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ 2. за лекцията+уъркшопа+семинара на живо

Всеки, който си е купил билет, ще получи линк към видеозапис на съответното събитие в YouTube, валиден единствено за неговия профил.

***

В аванс: премиера. На 3 февруари 2024 КИБЕА ще домакинства за пръв път на еднодневния уъркшоп „Семейството като констелация: Как да преодолеем наследството от нашите предци и да получим даровете на рода си“. Водещи са Гал Сасон и Елица Великова, психолог-терапевт от Института за терапия и експресивни изкуства. Очаквайте подробна информация в секция „Новини“ на www.kibea.net, на фейсбук страницата ни @Kibeabook и в нарочен брой на електронния ни бюлетин (абониране).

За индивидуални консултации с Гал на живо и онлайн: bookstore@kibea.net; Gahl@CosmicNavigator.com

Към новината за лекцията „Гал Сасон за астрологичните тенденции през смутната 2024-та“
Към новината за уъркшопа „Алхимия на взаимоотношенията–2024: Мистични традиции за привличане на партньори и хармонизиране на връзките“
Към видеопоканата на Гал