Алхимия на взаимоотношенията–2024: Мистични традиции за привличане на партньори и хармонизиране на връзките. Уъркшоп на ГАЛ САСОН

Защо страдаме, когато имаме връзка; защо страдаме, когато нямаме връзка

Алхимия на взаимоотношенията–2024: Мистични традиции за привличане на партньори и хармонизиране на връзките. Уъркшоп на ГАЛ САСОН

Уъркшопът на Гал на тема „взаимоотношения“ е сред неговите бестселъри. Теория и практика, съчетани в 3-часова работа върху проблеми с връзките (или тяхната липса) и овладяването на духовни практики за разрешаването им, са особено подходящи на прага на една турбулентна година, каквато се очертава да бъде 2024 според книгата на Гал „Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година“ (търсете я на щанд 336 по време на Коледния панаир в НДК).

Гал Сасон и темата за връзките. Гал предлага астрологични консултации от 30 години и е помогнал на хиляди двойки, бизнес партньори, мъже и жени. В резултат на хилядите разговори с клиенти е „дестилирал“ основния въпрос: Защо обвързаните страдат от проблеми във връзката, а необвързаните страдат от липсата на връзка.
И още:
взаимоотношенията ни с домашните любимци, децата и… дори града, в който живеем

За кого е уъркшопът. За всеки, който се измъчва от въпросите • Как да открия сродната си душа •  Как да нормализирам нещата с Него/ Нея • Защо да създаваме връзки, след като е толкова трудно да ги поддържаме • Защо едновременно и любим, и мразим? Защо е толкова трудно, когато имаме връзка, и толкова болезнено, когато нямаме?

Акценти и опорни точки. Гал Сасон ще ни покаже ключовете (особено тези, които търсим и не намираме) за привличане на подходящия човек и за засилване на хармонията във връзката. С помощта на митове и разкази, преплитащи будистката Сърдечна сутра и древната кабала, „Рамаяна“ и Шекспир, Питагор и психологията, древногръцата трагедия и холивудските филми, той ще ни предложи отговори на жизненоважните въпроси:

  • Какво представлява сродната душа и как да разбера дали партньорът ми е моят пламък-близнак?
  • Какво можем да научим от Адам и Ева за скрития смисъл на връзките?
  • Как да опознаем и да хармонизираме мъжката и женската си енергия?
  • Как „работи“ астрологичната съвместимост и зодиакалната любов?
  • Как да разберем дали мъжкият и женският ни аспект са в хармония или в конфликт?

Практическата част. Ще бъдат показани работещи решения, които могат да променят из основи връзката ви. Познати само на малцина, те ще ви помогнат да опознаете своите и на важните ви хора мъжки и женски аспекти.

Уъркшопът включва слабопознати забавни упражнения за овладяване на ефективни техники, в това число • насочвана медитация • ментални упражнения за разкриване на вътрешната митология • упражнение „Табло на желанията“

Необходими материали. За последното упражнение всеки участник следва да донесе три списания, посветени на неговите хобита, привличане и професионални интереси.

ПРОВЕЖДАНЕ НА УЪРКШОПА (присъствен). 9 декември 2023, събота, 9.30 – 12.30 часà; Български културен център, ул. „Веслец“ 13. Осигурен е превод.

Информация и билети: bilet.bg; Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: bookstore@kibea.net
За контакт: Валентина Митанкина
Вход: 80 лв.

Можете да купите билет за уъркшопа и от bilet.bg
ИСКАМ БИЛЕТ за уъркшопа

Комбиниран билет 2. (лекция+уъркшоп+семинар на живо): 140 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ 2.

Всеки, който си е купил билет, ще получи линк към видеозапис на съответното събитие в YouTube, валиден единствено за неговия профил.

***

В аванс: премиера. На 3 февруари 2024 КИБЕА ще домакинства за пръв път на еднодневния уъркшоп „Семейството като констелация: Как да преодолеем наследството от нашите предци и да получим даровете на рода си“. Водещи са Гал Сасон и Елица Великова, психолог-терапевт от Института за терапия и експресивни изкуства. Очаквайте подробна информация в секция „Новини“, на фейсбук страницата ни @Kibeabook и в нарочен брой на електронния ни бюлетин (абониране).

За индивидуални консултации с Гал на живо и онлайн: bookstore@kibea.net; Gahl@CosmicNavigator.com

Към новината за лекцията „Гал Сасон за астрологичните тенденции през смутната 2024-та“
Към новината за семинара „Връщането в минали животи като ресурс за успешно справяне през 2024 година“
Към видеопоканата на Гал