Астрологът и учител по кабала Гал Сасон прогнозира благоденствие за България! (ПИК, 2018)

Според астролога и учител по кабала Гал Сасон 2018 обещава да бъде експлозивна година. Тя прилича на постоянно превъзбудено куче, което не може да стои мирно и се нуждае от дълги разходки в парка, затова спокойствието няма да е верен спътник.

Последният ретрограден Меркурий ще застъпи в деня, в който Венера приключва ретроградното си движение, което означава повече от два месеца на объркване и безпорядък. Гал Сасон посвещава цяла книга по темата - „2018. Астрологична прогноза. Годината на Кучето и Господаря“.

Числото на 2018 година ще е 11. В китайския зодиак това е мястото на кучето, което се нуждае от господар. Периодът минава под знака на верността, смелостта, закрилата, честността, прекарването на повече време на открито, но характеристика на този знак е и да се свиеш в комфортната си зона.

Тази година е добре да обръщаме повече внимание на четириногите животни около нас и ако нямаме такова – да си вземем. Цветовете на 2018 по фън шуй са зелено, червено и лилаво. За да канализираме по-добре благоприятните енергии през тази година, трябва да внедрим тези нюанси в гардероба, дома и офиса си. Сасон не пропусна да анализира и страната ни. „Интересно е, че България е двоен Kозирог. Добрата новина за страната е, че Сатурн излиза от дома на болката и страданието. Така че всички видове страхове или трудности, които българите изпитваха през последните три години, бавно ще отшумяват. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната отговаря за хората. Така че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям натиск, особено през февруари, юли и ноември“, прогнозира пред БНТ той.

https://pik.bg/

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА