31 март: Шумна и цветна премиера в две части. Още в първата – неустоима оферта „3 в 1“

31 март: Шумна и цветна премиера в две части. Още в първата – неустоима оферта „3 в 1“

Ликувай, народе, „лошите момчета“ Джони и Джеки се завръщат с нова книга
(обновена със снимки от Веселия ретро трамвай)

Както предупредихме, утре, 30 март, излиза книгата „А дано, дано, дано…“ на Джони Пенков и Джеки Стоев.

Предстоящата грандиозна премиера е отделен жанр, който небезизвестното дуо методично разработва със слово, дело и хъс още от миналия век. Излязоха нови подробности, които смятаме за наложително да съобщим отделно.

Първата част на празника е под наслова „Оферта 3 в 1“. Тя крие неустоимото изкушение срещу 11 лева и 98 стотинки всеки изненадан пасажер на софийския ретро трамвай в петък по обед да получи три сериозни облаги. А именно: (1) автографи от авторите на място, (2) полети с чаша вино в тяхна компания, и (3) извозване по линията на трамвай 10.  

Внимание: Офертата е в сила само на 31 март от 12 до 15 часа. Ретро трамваят тръгва от пл. Възраждане в посока пл. Журналист, където върти обратно.

За втората част на празничните събития – Същинска премиера, четете тук.

Набързо за книгата: Естествено, рядка плетка от афоризми и неблагочестиви карикатури, поразили всички области на живота. Смешно, шумно, яко пиперлия и плеснато през устата, приятно хапливо и незлобливо – поне по днешни мерки. Но в никой случай обидно.

Прогноза: Джамбурето – премиера на „А дано, дано, дано…“  ще разтърси столицата в навечерието на Първи април, който е като патронен празник на авторите, и ще остави малцина равнодушни и мнозина разкъсвани от философското питанье „Това пък сега какво беше?!“

Елате ги вижте!

Към книгата

Джони Пенков и Джеки Стоев за „А дано, дано, дано...“ в „Денят започва с култура“ на БНТ