Започва Алеята на книгата в София. КИБЕА – шатра 6.

Започва Алеята на книгата в София. КИБЕА – шатра 6.

На 12 септември се открива петата поред Алея на книгата в София. И тази година най-голямото пътуващо книжно изложение ще се настани в оживения пешеходен участък на „Витошка“ от ъгъла с Патриарха до „Гладстон“.  

Ще намерите КИБЕА в шатра 6. Ориентир – най-екстравагантният представител на градската скулптура по „Витошка“: нещо като макет на атом, нещо като глухарче, разцъфнало в пресечната й точка с  „Аспарух“.

Щандът на КИБЕА ще ви зарадва с любими стари, с очаквани и изненадващи нови заглавия. Сред любопитните събития в рамките на Алеята са срещите с българските автори Павлина Делчева-Вежинова (По дирите на изчезналите софийски кръчми) и с тандема Джони Пенков и Джеки Стоев (А дано, дано, дано…).

Най-после ще видим на живо и председателя на Международния клуб на идиотите, автор на глупакоустойчивия антистрес метод Ро (Идиотите са непобедими. И винаги могат да ни съсипят деня).

Елате ни вижте!

Алея на книгата – София
12 (вторник) – 17 септември 2017 (неделя)
от 10 до 20 часа
бул. „Витоша“, между „Патриарх Евтимий“ и „Гладстон“ 
Литературен кът: до скулптурата на Алеко Константинов
Официално откриване: 12 септември, 17:00 ч., Литературен кът, пешеходната зона на бул. „Витошка“ (откъм бул. „Патриарх Евтимий“)

КИБЕА: шатра 6.

За срещите с автора на „Идиотите са непобедими“ – тук
За срещите с Павлина Вежинова и тандема Джеки Стоев и Джони Пенков - тук