Гал Сасон и КИБЕА даряват печалба от книга на приют „Фермата“ в Богров

Гал Сасон и КИБЕА даряват печалба от книга на приют „Фермата“ в Богров

Както обещахме миналата година при публикуването на „Астрологична прогноза за 2018“, днес авторът и издателят дариха по-голямата част от печалбата, получена от продажбата на книгата, на приют Фермата, стопанисван от Animal Rescue Sofia. Представител на организацията получи чек за 2000 лв. лично от ръцете на Гал броени дни преди уъркшопа му Едно желание може да промени живота ви.

Коренното население на приюта за бездомни (предимно) кучета беше блестящо представено от чаровното 7-месечно създание Буби (работно заглавие). Вероятната основоположничка на новата Фермерска порода „пинчер и още нещо“ заплени задокеанския дарител с манекенски мерки, чар, грациозност и обноски. Новоизлюпената четиринога звезда не успя да се сдобие с личен хороскоп от Гал Сасон (малцина от обитателите на Фермата са наясно с рождения си ден и час), но пък си тръгна от фотосесията с осиновител.

Скъпи приятели, ако можете, помагайте когато и както можете! Във Фермата ни очакват сърцати хора, които правят и невъзможното да подобрят битието на онеправдани четириноги, чиято любов и преданост ние, най-добрите им приятели, често не заслужаваме.

За дарения на Приюта за бездомни кучета „Фермата“ – тук