Книжарница КИБЕА в любовен четириъгълник през февруари

Книжарница КИБЕА в любовен четириъгълник през февруари

Все по-любвеобилен става 14 февруари и все по-приятна за почителите на кибейските книги – неговата седмица. Специалните условия на „Хан Крум“ 15 са за всички, които се опияняват от словото и се признават в любов с книга.

11–15 февруари: тематичен подарък към всяка покупка в книжарницата. Тази година честта се пада на „Сексуалност и духовност“ – ключово заглавие от серията „Ерос“, което ще внесе приятно културно разнообразие в празника на яркочервените сърца, карминените рози и шоколада. Същият подарък очаква и верните следовници на Трифон Зарезан, които си купят книга от „Хан Крум“ 15.

Минус 32% за всички заглавия: само на 14 февруари и само в нашата книжарница.*

Подарък чаша: при покупка на двете книги от детската поредица „Мортина“. Втората – „Мортина и омразният братовчед“, излиза на 28 януари. Получавате чашата при реално или онлайн пазаруване от книжарница КИБЕА (до изчерпване на количествата). За книгата в аванс: Мис Мортина Холмс, доктор Скръбен Уотсън и компания нищят мистерията с внезапното изчезване на леля Упокойна. И добре, че пристига префърцуненият братовчед Дилберт…

Международен ден на книгодаряването: Дари книга, подари любов. Споделяме страстта си към книгата с хора, които не могат да си я позволят. Изберете заглавие, купете го и го „забравете“ в нашата книжарница, на някоя пейка, в автобуса, метрото, в училище или в детска градина… КИБЕА ще добави своята лепта към книгите, забравени от вас на „Хан Крум“ 15, и ще направим общо дарение. Тази година сме се спрели на ABLE Mentor – менторска програма на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), която работи с ученици от 10 и 11 клас (по-подробно - след приключването на кампанията). Инициативата с набирането на книги ще продължи до 28 февруари.

Международният ден на книгодаряването Book giving day е сравнително ново начинание, което вече набира скорост, и кибейци сме горди да се присъединим към него със своя почин Дари книга, подари любов. За разлика от оригиналната инициатива, която е ориентирана повече към децата, замисълът на КИБЕА включва всички възрастови групи.

През 2018 година вашите наши книги заминаха за Българското неделно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Истанбул. (Вижте снимките долу).

*Уточнение: отстъпката не важи за онлайн продажбите и трайно намалените книги.