С КИБЕА на Коледния панаир на книгата. ЩАНД 336

С КИБЕА на Коледния панаир на книгата. ЩАНД 336

От 10 до 15 декември е тазгодишният Софийски международен панаир на книгата, КИБЕА сме на обичайното място, щандът е 336.

Традиционно вдигаме предпразничния градус с куп любопитни нови и любими стари заглавия, подаръци и изненади, събития и срещи с автори. Ето ги и специалните условия, при които да вземете по-добрата книга – подарък за тялото, за ума, за душата и духа.

С 20% по-близо до вас са любимите и новите ни книги в навечерието на Коледа. 40% надолу пък е цената за албумната тетралогия с добавена реалност (augmented reality) „Пръстенът на нибелунга“ (10 – 15 декември).

В ДЕНЯ НА ДЕТСКАТА КНИГА – 14 декември, събота, ценителите на кибейската детска колекция ще спестят 30%, ако планират подарък за малчугани от щанд 336.

Мортина – новата любимка на мало и голямо, ще дефилира вече с четири заглавия. Историята за трепетните вълнения между синьорина „Мортина и приятелят призрак“ ще възрадва децата съвсем скоро. При покупка на целия комплект ви подаряваме тематична чаша. Сигурна възможност за безплатна детска книга и чудесно настроение е КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА, което ще се труди неуморно през целия 14 декември.

КНИГА С АВТОГРАФ. Авторите на току-що наградената „Роботът Чапек на планетата с трите слънца“ ще направят подаръка за детето още по-личен. Марин Трошанов и Петър Станимиров ще разписват книги на 14 декември от 11 до 13 часа, щанд 336. Господин Станимиров с удоволствие ще даде автограф и на всички части от Пръстенът на нибелунга, както и на едноименната си авторска графична новела (комикс).

КИБЕА на СЦЕНАТА НА КУЛТУРНАТА ПРОГРАМА, НДК, етаж 4. Гал Сасон пък ще разпише последната си книга „Астрологична прогноза за 2020“ след традиционната си предколедна лекция, този път със заглавие „Как да се разбираме по-добре с различните зодиакални знаци“, на 14 декември, събота, от 13 часа. Другите две възможности да се срещнете с Гал са семинарът и лекцията му.

„Събудете великана в себе си“ и философията на преуспелия повелител на човешкия потенциал Антъни Робинс ще представи Моузес Налока. Единственият официален представител на А. Робинс за България ще говори за последната му преведена на български книга от 14 часа, веднага след лекцията на Гал Сасон.

МАЛКИЯТ ПАНАИР В КНИЖАРНИЦА КИБЕА. В периода 10–13 декември книжарница КИБЕА ще работи при същите условия: отстъпки, подаръци, изненади.

Скъпи ПОчитатели, очакваме ви от 10 до 15 декември с празнично настроение, специални условия и много изненади и подаръци на щанд 336 етаж 3., НДК, или в нашата книжарница на „Хан Крум“ 15.

Повече – в предстоящите електронни бюлетини. Ако не сте абонирани, заповядайте тук.