Октомври – месец на психичното здраве с книги от КИБЕА на специални условия

–30% за 10 заглавия с фокус върху мозъка и ума. Последно теглене на награди в играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“

Октомври – месец на психичното здраве с книги от КИБЕА на специални условия

Мозъкът и умът, факторите за добрата кондиция и/или отклоненията в работата им, проверени практики и нови свежи хипотези са в центъра на целогодишната ни празнична кампания „30 години. 30%“ през октомври. Повод е Денят на психичното здраве  (World Mental Health Day), който светът отбелязва на 10.10. Причината – скокообразното нарастване на менталните разстройства и дисфункции на нервната система при децата и възрастните.

С 30% по-достъпни са 10 избрани заглавия на КИБЕА, които разширяват познанията ни за здравето на мозъка, работата на човешкия ум и границите на съзнанието.

Темите: психичното здраве на детето – отклонения, диагностиката им и подходи за балансиране на мозъка при аутизъм, СДВ(Х), дислексия и други неврологични разстройства; как да отгледаме щастливо дете с аутизъм; психичните конфликти като причина за появата на болест; еволюцията на човешкия мозък – елегантна хипотеза за неговата организация и границите на възприятията; що е то „терапия чрез решения“; плацебо ефектът като мощен инструмент за разболяване/ оздравяване; умът – утвържденията и интуитивните прозрения като практически способи за положителни трансформации; визуализацията като техника за подобряване на менталната динамика, здравето, благосъстоянието, взаимоотношенията и душевното равновесие

Специалните условия са валидни при покупка от www.kibea.net и от Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) през октомври. (Кои са 10-те книги – под новината.)

Акцент. Не пропускайте книгата „Разпилян ум“ на д-р Габор Мате – уважаван канадски лекар с многогодишна практика като психотерапевт, специалист по детско развитие, Синдрома на дефицит на вниманието при деца и възрастни, различни зависимости и т.н., лектор и писател.
По темата „менталното здраве и СДВ(Х)“ – а всъщност много повече за психиката и травмите, които я саботират, е последното попадение на КИБЕА.
Предстои специален брой на електронния бюлетин за книгата и автора (Можете да се абонирате тук).

Последно повикване за участие в конкурса „КИБЕА на нощното ми шкафче“. На 30 септември, четвъртък, в 16 часа ще изтеглим имената на късметлиите от финалния, трети кръг на играта. Приемаме мнения за любимата ви книга от КИБЕА на igra@kibea.net до 12 часа на същия ден. Ще предаваме тегленето на живо в нашата фейсбук страница @Kibeabook.

Ето и 10-те книги, които можете да вземете с юбилейната ни 30%-на отстъпка през октомври: