Два конкурса с големи награди в юбилейната година. Четете, пишете, снимайте се, изпращайте

Последно теглене на късметлиите – участници в играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Конкурсът за илюстрация по „Феникс – Храмът на живота“ е в разгара си

Два конкурса с големи награди в юбилейната година. Четете, пишете, снимайте се, изпращайте

Споделено за любима книга от КИБЕА и авторска илюстрация към премиерното заглавие „Феникс – Храмът на живота“ може да ви донесат награда. Предстои заключителното, трето теглене на щастливците в конкурса  „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Състезанието за илюстрация по последната книга на Ели Логинова, автор на бестселъра „Царичина – съдбовен контакт“ пък е в разгара си.

ЮБИЛЕЙНА ИГРА „КИБЕА НА НОЩНОТО МИ ШКАФЧЕ“: Последно повикване

Предмет на конкурса. Мнение за любима книга (или няколко) от КИБЕА под формата на видео, собствена снимка с избраното заглавие/я + коментар или просто няколко изречения

Условия на играта. Ваучерите са валидни при покупка във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) или чрез поръчка по телефона [02 988 01 93, 0898651046]. Сумата се формира на база корични цени. Ваучерите важат при покупка на разнообразни заглавия в рамките на три месеца от изтеглянето. Ако сумата е надвишена, може да се доплати. Не се изплаща разлика, ако поръчката е на по-ниска стойност.

Избрано от мненията ви ще бъде публикувано в нашите новини, фейсбук, инстаграм и електронен бюлетин. Тегленето ще се излъчва на живо на @Kibeabook.

Награден фонд: Голямата награда: ваучер за 200 лв.

3 утешителни награди х 50 лв., приз „Избор на редакцията“ и още куп приятни награди-изненади обещаваме за последното, трето теглене на късметлиите, които ни разказват кои наши книги обичат и го доказват с видео, своя снимка с избраните книги или просто с топли думи от сърце.

Изпращайте отзивите си на igra@kibea.net до 12 часа на 30 септември. Последното теглене е в 16 часа същия ден. За подробности следете новините, фейсбук страницата ни @Kibeabook и електронния ни бюлетин (ако не сте абонирани, можете да го направите сега).

Обичате книгите ни – защо да не спечелите повече от тях?

Подробно за играта
Победителите в играта от първо теглене (5 март 2021)
Кой и с какво спечели в 1-рво теглене
Кои са късметлиите от 2-ро теглене

***

ИЛЮСТРАЦИЯ КЪМ ЗВЕЗДНАТА ПРИКАЗКА“ НА ЕЛИ ЛОГИНОВА „ФЕНИКС – ХРАМЪТ НА ЖИВОТА“

Предмет на конкурса. Авторска илюстрация към новоизлязлата книга „Феникс – Храмът на живота“

Условия. Провежда се онлайн. Може да участва всеки, без ограничения във възрастта. Публикувайте рисунките си най-късно до 30 ноември 2021 година на фейсбук страницата на книгата @FeniksEL.

Награден фонд. Първа награда – 300 лв., втора награда – 200 лв., трета награда – 100 лв. Предвидени са и 5 поощрителни награди.

Как вие – малки и големи любознателни хора с въображение, бихте илюстрирали герой, случка, епизод, ново познание или странна идея от последната книга на Ели Логинова „Феникс – Храмът на живота“?

Публикувайте рисунките си на @FeniksEL.

Резултатите ще обявим на Коледния панаир на книгата –2021, на www.kibea.net и на двете фейсбук страници: @FeniksEL и @Kibeabook. Най-добрите творения ще подредим в изложба на открито.

За информация и разглеждане на част от изпратените рисунки: @FeniksEL и @Kibeabook