Кои са късметлиите от 2-ро теглене на наградите за играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“

Кои са късметлиите от 2-ро теглене на наградите за играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“

На 12 юли изтеглихме за втори път имената на късметлиите, които спечелиха поредната порция награди за участието си в играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. Споделени съкровени мисли, емоционални реакции, затрогващи думи и примери от живота как силата на печатното слово променя живота на човек зарадваха с награди още шестима от приятелите на будното кибейско слово. Както през март, предавахме на живо събитието на @Kibeabook.

Голямата награда – ваучер за 200 лв., отиде при г-н Роберт Джераси. Участва с ярко есе за разтърсващия роман „Магията“.

Трите утешителни награди – ваучер на стойност 50 лв. всеки, се паднаха на Камен Коев, Виолета Иванова и Румяна Карапетрова. Всеки от тях се е постарал от сърце. Благодарим на г-н Коев, който отделно ни поздрави за това, че веднага след приемането на 9 %-ната ставка за ДДС намалихме крайните цени на всичките си книги.

Както обещахме, и този път имаше повече награди от предварително обявените. Двама души бяха отличени с приза „Избор на редакцията“. Илия Митков и Ирена Мицковска трогнаха горещото кибейско сърце с топлите думи и неподправената емоция на искрената си благодарност.

Ние от своя страна отново благодарим на всички, които вече се включиха в играта за любима книга от КИБЕА, както и на онези, които ще го направят до края на септември. Тогава ще бъде заключителното, трето теглене. И тогава наградите ще са повече от обещаните.

Продължаваме да очакваме мненията ви за вашето любимо заглавие/я от КИБЕА. Запишете видео, снимайте се с най книгата си от нашето издателство и ни разкажете защо тя/ те са вашият избор.

Играйте, заслужава си! Включете се и в другия ни конкурс – за авторска илюстрация към Звездната приказка на Ели Логинова „Феникс – Храмът на живота“.

На снимката долу: Ирена Мицковска и внучето й получават наградата „Избор на редакцията“ 

Още по темата:
Кой и с какво спечели във второ теглене (12 юли)
Кой и с какво спечели в първо теглене (5 март)
Конкурс за рисунка към Звездната приказка на Ели Логинова