Юли: конкурси и награди. Четете, пишете, снимайте се, рисувайте, изпращайте и публикувайте

Споделено за любима книга от КИБЕА и авторска илюстрация към премиерната книга „Феникс – Храмът на живота“ може да ви зарадват с награда

Юли: конкурси и награди. Четете, пишете, снимайте се, рисувайте, изпращайте и публикувайте

С два конкурса и много награди в юбилейната година вдигаме допълнително градуса на юли, драги приятели. На 12 юли ще изтеглим втората група победители от играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“. От дни тече и вторият в юбилейната ни година конкурс – за илюстрация по „Звездна приказка“ на Ели Логинова. Обявихме го официално заедно с партньорите си от Кръга Дуло преди дни, когато се състоя премиерата на новата книга „Феникс – Храмът на живота“.

НОВИЯТ КОНКУРС: ИЛЮСТРАЦИЯ КЪМ „ЗВЕЗДНА ПРИКАЗКА“ НА ЕЛИ ЛОГИНОВА

Предмет на конкурса. Авторска илюстрация към новоизлязлата книга „Феникс – Храмът на живота“

Условия. Провежда се онлайн. Може да участва всеки, без ограничения във възрастта. Публикувайте рисунките си най-късно до 15 ноември 2021 година на фейсбук страницата на книгата @FeniksEL.

Награден фонд. Първа награда – 300 лв., втора награда – 200 лв., трета награда – 100 лв. Предвидени са и 5 поощрителни награди.

Резултатите ще обявим на Коледния панаир на книгата –2021, на www.kibea.net и на двете фейсбук страници: @FeniksEL и @Kibeabook. Най-добрите творения ще подредим в изложба на открито.

За информация: @FeniksEL и @Kibeabook

ЮБИЛЕЙНА ИГРА „КИБЕА НА НОЩНОТО МИ ШКАФЧЕ“

Предмет на конкурса. Мнение за любима книга (или няколко) от КИБЕА под формата на видео, собствена снимка с избраното заглавие/я + коментар или просто няколко изречения

Награден фонд. 1 ваучер на стойност 200 лв., 3 утешителни приза – ваучери на стойност 50 лв. всеки. Предвидено е и отличие „Избор на редакцията“ + още необявени, но планирани допълнителни поощрения.

Условия на играта. Ваучерите са валидни при покупка във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) или чрез поръчка по телефона [02 988 01 93, 0898651046]. Сумата се формира на база корични цени. Ваучерите важат при покупка на разнообразни заглавия в рамките на три месеца от изтеглянето. Ако сумата е надвишена, може да се доплати. Не се изплаща разлика, ако поръчката е на по-ниска стойност.

Изпращайте отзивите си на igra@kibea.net до края на септември.

Второ теглене на победителите: 12 юли. Трето (последно) теглене – в края на септември.

Подборка от мненията ви ще бъде публикувана в нашите новини, фейсбук, инстаграм и електронен бюлетин. Тегленето ще се излъчва на живо на @Kibeabook.

Подробно за играта
Победителите в играта от първо теглене (5 март 2021)
Кой и с какво спечели в 1-рво теглене

Десетки почитатели на КИБЕА вече изпратиха впечатления за предпочитаните си книги. Ние обаче знаем, че сте много повече, защото се срещнахме с вас на живо два пъти през юни. Играйте: щом обичате книгите ни, защо да не спечелите още повече от тях?!

На двете снимки долу: Покана за участие в конкурса по Звездната приказка (отляво), М. Златарева обявява първите късметлии от играта „КИБЕА на нощното ми шкафче“ (отдясно)