КИБЕА на книжната Алея в София. ШАТРА 18.

–30%, –40% и други подаръци от кибейци

КИБЕА на книжната Алея в София. ШАТРА 18.

От 5 септември (понеделник) до 11 (неделя) е Алеята на книгата в София, а КИБЕА отново е в шатра 18. по средата на „Витошка“. Традиционно ще изложим най-силните си заглавия, нови издания и последни бройки от ценни книги на специални празнични условия.

С –30% от коричната цена и подарък приключва най-голямото пътуващо книжно изложение в кибейската половина на шатра 18.

–40% е панаирното ни предложение за 8 тематични подборки от допълващи се заглавия.

Детска книга с автограф: „Октоподът Роки и Елиза“. От 19 часа в събота, 10 септември, малките читатели ще се срещнат отблизо с един от най-интересните и древни обитатели на океана. Заедно с Цветелина Спиридонова – автор на текста и илюстрациите, те ще дадат воля на въображението си и ще сътворят Ленд арт от природни материали. Чудесен начин любопитните истории и вълнуващите послания в двуезичната книга да докоснат сърцата и умовете на малките природозащитници.

Предстоящи заглавия. С кибейското ДНК са 3 нови издания, с които ще се срещнете за пръв път в шатра 18.:

Всеки наш дъх, автор: Джеймс Нестор. Вярваме или не, доказано е, че дори лекото коригиране на начина, по който вдишваме и издишваме, може да подмлади вътрешните органи, да спре хъркането, астмата и автоимунните заболявания и даже да изправи гръбначни изкривявания. При това решението на проблема със сбърканото ни дишане идва от знание, трупано в древни, секретни, прашасали места, но тествано от специалисти. Мда, нищо от това не би трябвало да е възможно, но е реалност.
Откъс от „Всеки наш дъх“

Милиардерът и монахът. Обикновена история за пътя към необикновеното щастие, автор: Вибхор Кумар Сингх. Смислен и проницателен разказ за най-важния житейски урок, свързан с „основните съставки“ на щастието, който всеки научава по различен начин. Увлекателната история за двама мъже от различни слоеве на обществото доказва, че дръзнеш ли да го поискаш наистина в живота си, щастието не е абстрактна или философска енигма, а постижимо състояние на ума, достояние на всеки, което ще му позволи да превърне нещо на вид незначително и дребно в извор на радост и удовлетворение от битието.
Откъс от „Милиардерът и монахът“

Позитивната психология за процъфтяващ живот и общество, автор: Меги Беловска. Любопитен и проникновен научен поглед към позитивната психология – популярна млада и нееднозначно посрещана дисциплина, наричана още „наука за щастието“ с фокус върху силните страни на човека и неговия потенциал. Разказът за личното усъвършенстване на авторката е съчетан със съвременен прочит и доразвиване на идеите, издигнати от основоположника ѝ Мартин Селигман, както и от редица авторитети в областта: Кристофър Питърсън, Джон Кабат-Зин, Михай Чиксентмихай, Барбара Фредриксън и др.

По-подробно за трите предстоящи книги, които ще очакват първата си среща с вас в шатра 18.

По време на Алеята с –30% ще са книгите ни и във Фирмена книжарница КИБЕА (Хан Крум, 15).

Очакваме ви!