С КИБЕА на Пролетния панаир на книгата. ШАТРА 47

7 дни със 6 тематични кампании, подаръци и настроение

С КИБЕА на Пролетния панаир на книгата. ШАТРА 47

В шатра 47, на запазеното ни място в парка пред НДК ще намерите КИБЕА от 29 май до 4 юни, когато ще се проведе Пролетният панаир на книгата–23.

Шест кампании на деня с различен фокус ще предложат отбрани заглавия на празнични условия по теми, в които КИБЕА е силна:

30 май, вторник: Тонус и мотивация • 31 май, сряда: Ум и психика • 1 юни, четвъртък: Детски книги • 2 юни, петък: Здраве да е! • 3 юни, събота: Тонус и мотивация • 4 юни, неделя: Философи, мъдреци, будители

30% е празничната отстъпка за кампаниите на деня.
40% е щастливото изключение за всички детски книги на 1 юни.

ПОВЕЧЕ мотивация на 3 юни, 17 часà, Сцена на културната програма. Моузес Налока, автор на една от най-новите ни мотивационни книги, ще разкаже за житейските приключения и предизвикателства, които го вдъхновяват да напише книгата си ПОВЕЧЕ. Официалният представител на Антъни Робинс за България ще открехне вратата към темата за ограничаващите убеждения, които препъват развитието и вгорчават живота ви, и ще предложи подходи за справяне с тях. Моузес ще сподели и някои НЛП техники, които можете да използвате, за да подобрите качеството на живота си.
Елате, ще е динамично, интересно и полезно!

Билети за уъркшопа, лекцията и семинара на Гал Сасон. На кибейските щандове в шатра 47 ще можете да вземете билети за трите срещи с Гал:

Интуитивна астрология: Как да направим живота си по-добър чрез мъдростта на звездите (уъркшоп, 17 юни, 10–13 часà)

Учителя и астрологията: Мъдростта на звездите и пътят към просветлението на Беинса Дуно и във вашия живот (лекция, 17 юни, 17 часà)

Как да сбъдваме желанията си с помощта на кабала в Епохата на Водолея (семинар, 18 юни, 10–13 часà)

На панаир като на панаир: –20%, –30%, –40%.

Както винаги – подаръци и приятни изненади, планирани, внезапни и от сърце.

Кибейци ви очакваме на живо в шатра 47 от 29 май до 4 юни в парка пред НДК!