Доставка

Книгите се доставят в страната с „ЕКОНТ“, „Спиди“ или „Европът“ в рамките на 3 работни дни.

При поръчка на стойност 75,00 лв. и повече доставката с „Европът“ или „Спиди“ е безплатна.

При поръчка на стойност до 75,00 лв. цената на доставката с куриер за България е фиксирана:

  • „Спиди“ – до офис – 5,00 лв.
  • „Спиди“ – до автомат – 3,50 лв.
  • „Спиди“ – доставка до адрес – 6,50 лв.
  • „ЕКОНТ“ – до офис на Еконт за цялата страна и за София – 7,00 лв.
  • „Европът“ – доставка до адрес – 6,00 лв.

Транспортните разходи са за сметка на Купувача.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Не приемайте от куриера пакет, който е видимо повреден при транспортирането. Ако получите повреден артикул, моля, информирайте ни незабавно. „Кибеа“ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни, без да информира предварително Потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

„Кибеа“ си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя цената, срока, както и начина на доставка.

Време на доставката

Ако Купувачът не е на адреса при доставката, куриерската фирма ще направи втори опит да достави пакета. Ако и при втория опит пратката не може да бъде доставена, то тя ще бъде върната на адреса на „Кибеа“. Ние ще се свържем с Купувача, за да проверим дали все още желае да получи пратката и ако това е така, ще я изпратим отново за сметка на Купувача.

Отговорност на Купувача е да предостави точен пощенски адрес за доставка, телефон за контакт, както и да осигури достъп на този адрес за куриера. Допълнителните разходи поради неточен адрес са за сметка на Купувача. Тези разходи не могат да надвишават разходите на куриерската фирма.

Доставка в чужбина

За доставка на книги в чужбина бихме могли да изпратим пратката с обикновена поща за 10 до 40 работни дни. „Български пощи“ не предоставят конкретни срокове за доставка. Тъй като услугата е по-специфична, моля, обърнете се със запитване на имейл: bookstore@kibea.net.