Висок старт на 1 юли: Гал Сасон за влиянието на астрологията върху бизнеса

Висок старт на 1 юли: Гал Сасон за влиянието на астрологията върху бизнеса

Предстоящо: Семинар за сбъдването на желания – 3 юли

На 1 юли се откри традиционната лятна сесия на Гал Сасон в София. Очаквано темата за  влиянието на астрологичните цикли върху бизнеса напълни залата в хотел „Хемус“ с разнообразна публика, част от която далеч от деловата сфера. Ползата от грамотното използване на ефективния астрологичен инструментариум за кратко-, средно- и дългосрочно планиране заинтересува хора от сферата на малкия и средния бизнес, образованието, медиите, здравеопазването, държавната администрация.

От епохата на Месопотамия, когато астрологията се превръща в теория, практика и бизнес за оцеляване на непредвидими места, до ден-днешен човек си задава основополагащите въпроси: Кой период е най-добър за здравето/ работата/ семейството ми; Кои хора са най-подходящи за съдружници / служители/ партньори? Как астрологичните цикли влияят на работата ми, т.е. кога да започна, да разширя, да променя бизнеса си и т.н.

Гал разлага тези фундаменталните формулировки на азбучни и приложими стъпки. Част от тях: не започваме нови дела в първите часове на новолунието; нащрек сме с делата си при ретроградни Меркурий и Марс; никакви резки движения във връзките при ретроградна Венера, как да охлаждаме/ подгряваме работата в екип според зодиакалните характеристики на членовете му; какво да (не) правим през дните от седмицата и пр.

Разбираме, че България се е отървала от османското присъствие/ робство/ владичество/ управление по астрологични причини. Както и какво спъва българските ни дела – защо благоденствието и изобилието ни заобикалят, като сме под благодатния знак на Телеца? Защо Брекзитът има своята астрологична логика и т.н.

На 3 юли предстои семинарът, на който Гал Сасон ще ни обучи как да създадем своето чудо, следвайки стъпките на Бог, когато е сътворявал света.

Семинар Кабала и Дървото на живота: 3 юли, 10.00 – 17.00 ч., хотел „Хемус“

Повече прочетете тук.

В следващите броеве на електронния бюлетин очаквайте видео от лекцията и семинара на Гал Сасон. Ако още не сте се абонирали, можете да го направите тук.