Очаквайте книгата „Откъснати деца“

Очаквайте книгата „Откъснати деца“

(обновена)

Една нова епидемия застрашава днес психичното здраве на милиони деца, които не могат да живеят пълноценно, защото мозъкът им не функционира правилно. Каква е тази епидемия и могат ли родителите да се справят с нея без лекарства?

В средата на февруари КИБЕА пуска на пазара  забележителния труд на д-р Робърт Мелило „Откъснати деца“ (Disconnected Kids). Книгата представя немедикаментозната Програма за балансиране на мозъка (Brain Balance program) – доказано работеща и приложима в домашни условия при заболявания от аутистичния спектър, синдром на дефицит на вниманието със и без хиперактивност, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и др.

Какво представлява „синдромът на функционалното откъсване“, обединяващ тези дисфункционалности; кои са рисковите фактори; може ли да бъде преодолян и как това се постига без лекарства и у дома? Тези и други въпроси, свързани с неврологични проблеми и отклонения в развитието на децата, както и конкретна система от критерии, тестове и въпросници за диагностициране на проблема, упражнения за компенсиране на изоставането и препоръки за хранене – в „Откъснати деца“.

Книгата, написана достъпно и съобразена с най-новите проучвания в областта на детската неврология и изследвания за детското развитие, е издадена на китайски, корейски, иврит, френски, италиански..., а вече и на български език.

От 16 февруари „Откъснати деца“ е налична, вижте я тук.

Kibea.net

Желая да получавам информация за всички нови книги и събития на ИК „Кибеа“.