Даниела от звездите помага на Криси да стъпи на земята

Даниела от звездите помага на Криси да стъпи на земята

На 15 ноември си спомнихме за астроложката Даниела Евстатиева, наш дългогодишен приятел и автор на поредицата „Астро-лунен календар“. Този за 2019 е последният, защото Дани ни напусна в началото на лятото.

Животът й премина в диалог със звездите. Сега, вече една от тях, помага на едно дете да стъпи на краката си. Буквално.

Ако искате да помогнете и вие, купете последния й астронаръчник за 2019 в нашата книжарница на „Хан Крум“ 15. КИБЕА дарява 40% от коричната цена на всеки продаден „Астро-лунен календар – 2019“ за лечението на 13-годишната Кристина Недялкова.

За Кристина Недялкова и кампанията „Криси да стъпи на земята“

Въпреки диагнозата „спина бифида“ Криси е лъчезарно дете, за което сложните животоспасяващи операции започват още на втория ден след раждането й. От породата на хората, които не се предават и заразяват здравите наоколо с оптимизма си. Свири на пиано, изучава усилено математика и английски. Основен участник в инициативата „Към Върха“, подкрепяща деца с двигателни проблеми да се качат в планината. Самата тя е изкачвала на патерици Мусала. Най-голямата й мечта – да стъпва без патерици.

С приходите от продажбата на „Астро-лунен календар – 2019“ ще подпомогнем семейството на Криси за две сложни операции в Германия. Надеждата е след тях тя да стъпва правилно и да се предотвратят по-нататъшните негативни последици за органите й.

Зад кампанията „Криси да стъпи на земята“ стоят дъщерята на Дани – Дарина Цанева, Мариела Филева, Юлия Банкова и ИК КИБЕА. Банковата сметка за набиране на дарения е:

BG20BPBI79424005838602, титуляр на сметката: Виктория Христова Недялкова

Видео от събитието - тук