30 години. 30%. Април: здраво тяло, бодър ум, силен дух

4 акции на специални условия

30 години. 30%. Април: здраво тяло, бодър ум, силен дух

Април идва с много и разнообразни предложения в юбилейната за КИБЕА 30-а година. Специални са условията, на които да вземете книги, свързани с няколко отбелязвани по света дати: на здравето, на информираността за аутизма, на детската книга, на хомеопатията, на книгата и авторското право. Силни сме в тези области и щедро споделяме с вас силата си.

Кампания 1. Световен ден на здравето (7 април) и Световен ден на информираността за аутизма (2 април)

–30% за 20 заглавия, с които да укрепим здравето, за да съхраним ума и духа. Ключови думи: инфекции и защита от тях, сърце и здраве, стрес – възпаления – безсъние – наднормено тегло, хранене и хранителен режим, здравето на гърба, кодът на младостта, лечение с храни и хранителни добавки и много, много други. Ключови думи в кампанията „Ден на информираността за аутизма“: нарушения в детското развитие – аутистичен спектър, СДВ/СДВХ, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и др.; специфика на храненето;  балансиране на мозъка – програма; първични рефлекси – поведенчески и обучителни проблеми и др.

Отстъпката е валидна при покупка от книжарницата ни и от www.kibea.net в периода 1 – 30 април. При поръчка за и над 50 лева – подарък.
Вижте 20-те заглавия на –30% най-долу.

–40% за комплектите:

  • „А дали не е В12?“ (линк) + „В12. Педиатрично издание“ (линк)
  • „Защита от инфекции“ (линк) + „Пет+2 тибетски упражнения за здраве, младост и дълголетие“ (линк) + „Това, което не ни убива“ (линк)
  • „Здравето на сърцето минава през устата“ (линк) + „Диетата за екология на тялото“ (линк) + „Кодът на младостта“ (линк)
  • „Ясните принципи в храненето“ (линк) + „Кодът на младостта“ (линк)
  •  „Откъснати деца“ (линк) + „Хранителният режим на откъснатите деца“ (линк)
  • „GAPS. Синдром на храносмилателната система и психиката“ (линк) + „Запазените примитивни рефлекси: Пренебрегван фактор при проблеми с обучението и поведението“ (линк)

Ще намерите комплектите само в книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) в периода 1 – 30 април.

Кампания 2. Световен ден на детската книга (2 април)

–40% за 10 избрани заглавия: „Роботът Чапек на планетата с трите слънца“ (линк), „Роботът Чапек и шпионската мисия на Пафуй Сянката“ (линк), „Роботът Чапек и Лабиринтът на Сърдитото лигаво чудовище“ (линк), „Азбучен роман“ (линк), „Великото приключение на малкото китче Съни“ (линк), „Imagine“ (линк), „Объркан свят“ (линк), „Невероятно пътешествие в Зъбландия“ (линк), „Гости отдалеч“ (линк), комикс „Пръстенът на нибелунга“ (меки корици).
Предложението е валидно за периода 29 март – 4 април при пазаруване в книжарница КИБЕА и от www.kibea.net.

Кампания 3. Световен ден на хомеопатията (10 април)

–40% за класическия хомеопатичен трудНива на здраве. Науката хомеопатия“ на професор Дж. Витулкас.
Предложението е валидно само при покупка от www.kibea.net и само за дните 9, 10 и 11.04.

Кампания 4. Световен ден на книгата и авторското право (23 април)

Безплатно изтегляне. Трета поредна година КИБЕА предлага възможността да свалите свободно и законно от сайта ни цяла книга или откъс. От 23 до 25 април изтеглете безплатно глава от „Камино: Пътят на завръщането“.

Ето и 20-те книги, които можете да вземете на –30% през април: