30 години. 30%. Юни: Месец на книгите за деца и родители

С 30% по-близо са книгите за малчуганите и техните родители до 30 юни

30 години. 30%. Юни: Месец на книгите за деца и родители

Честваме децата, детското начало и родителската грижа през юни. Към поводите да празнуваме в първия летен месец се присъединява и темата за приятелството, което светът почита на 9 юни.

С 30% по-достъпни са историите за славните дела, увлекателните приключения и безобидните пакости на всеобщата любимка синьорина Мортина и нейната дружина начело с хрътката албинос Скръбен; Негова Скромност Робота Чапек, заселил се на Планетата с трите слънца и тръбоклюния опашат мисирник; героичните подвизи на воините и коварните интриги на боговете в тетралогията с добавена реалност за властелините на пръстена на нибелунга; симпатичната хитруша Мелания, баба и компания; Лан Мифуне и имигрантските му неволи на планетата Чом; находчивите, забавно закачливи историйки за 30-те букви–джуджета, населяващи царството на Българската азбука и още много, много, много…
Ще намерите галерията със заглавията на –30% на www.kibea.net, в рубриката КИБЕА. 30 години. 30%. Книги за деца и родители.

Сред предложенията към родителите за презареждане на батериите и педагогически „ъпгрейд“, а също към попорасналите деца са: „Децата: Благословия за всеки ден“ (линк), „Рай на земята“ (линк), „Кристина“ (линк), „Чудеса от небето“ (линк), „7-те навика на високоефективните тийнейджъри“ (линк), „Какво значи да си татко“ (линк) и много други.

Специалните условия важат до 30 юни при покупка във Фирмена книжарница КИБЕА и от www.kibea.net.

9 юни – Световен ден на приятелството. Четвърт век КИБЕА преиздава бестселъра на световния капацитет в областта на човешките отношения Дейл Карнеги „Как да печелим приятели и да влияем на другите“ (линк), а от 2020 година и „Как да печелим приятели и да влияем на другите в дигиталната ера“ (линк). Чудесни предложения за всеки, който иска да общува по-добре и се нуждае от ръководство за решаване на делнични проблеми.

Ще намерите галерията със заглавията с –30% на www.kibea.net в рубриката КИБЕА. 30 години. 30%. Книги за деца и родители.