30 години. 30%. Август: Месец на Луиз Хей и на знанието, което лекува

Специални условия за 10 класически заглавия по вектора нагласи и убеждения – болести – самоизцеление

30 години. 30%. Август: Месец на Луиз Хей и на знанието, което лекува

В 30-ия август на КИБЕА почитаме голямата Луиз Хей и създадените от нея традиции в психологическата самопомощ. Флагман на новото познание (ню ейдж), човек със сложна съдба, тежко начало и блестящ финал на жизнения път, автор на над 30 книги, тя от десетилетия помага на хора от цял свят да открият и разкрият пълния потенциал на скритата в тях сила за личностно израстване и самоизцеление.
Кралицата на ню ейджа почина в съня си на 90-годишна възраст на 30 август 2017.

–30% за 10 класически книги за психологическа самопомощ. Акцентите: Какви са психологическите причини за възникването на физическите болести? Какво да променим в нагласите и мисленето си, за да подобрим своето здраве? Утвърждения за здраве и реализация на потенциала. Силата на положителното мислене: още една знаменита формула на вярата и успеха, която твори чудеса. Кои сме ние и какво ни пречи да живеем пълноценно? Как да променим саморазрушителните мисловни модели?

Предложението е валидно само във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net от 1 до 31 август.

Изключително предложение към ценители на Луиз Хей. Последните 10 комплекта от 4 вечни книги на Луиз Хей + диск с филм за живота й ви очакват във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) до 31 август. Специалният футляр съдържа двете основни заглавия „Излекувай живота си“ и „Силата е в теб“ + изчерпаните на пазара „Медитации за изцеление на живота“ и „Живот! По пътя на изцелението“.

Ето и 10-те книги, които можете да вземете с юбилейната ни отстъпка от 30% през август: