С КИБЕА на Софийския международен панаир на книгата. ЩАНД 331

–30%, –40%, Гал Сасон на щанд 331 и други извънредно празнични мерки

С КИБЕА на Софийския международен панаир на книгата. ЩАНД 331

Скъпи приятели и свидни наши ПОчитатели,

Каним ви в НДК, етаж 3, на обичайното кибейско място – щанд 331, да сложим заедно хубав край на една сложна година. От 7 до 12 декември ще е Коледният панаир на книгата (За протокола: 48. Софийски международен панаир на книгата), който все пак ще събере на едно място по-храбрите любители на четенето – въпреки ковида, зелените сертификати, дистанциите, маските и прочее разединители.

Извънредни празнични мерки на кибейския щанд 331

–30% е отстъпката от всички корични цени (с изключение на трайно намалените).

Книга с автограф–1. 9 декември (четвъртък), 18 часа, Йорданка Ушева и „Астро-лунен календар за 2022-ра“. Звездопадът на щанд 331 започва с изящния джобен астрологичен съветник и авторката му. Дани Ушева ще разпише книга на всеки, който харесва ясните лаконични насоки за който и да е от 365-те дни догодина. Продължаваме търсената от вас поредица, създадена от Даниела Евстатиева.

Книга с автограф–2.: 10 декември (петък). 30 екземпляра от новата книга на Гал Сасон „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“ с автограф от автора ще очакват на щанда най-запалените му фенове. Напомняне: същия ден от 18.30 часа Гал ще изнесе традиционната си подробна лекция с прогноза за следващата година, а на 11 декември са двата му семинара: за използването на цветовете и нумерологичният. Остават броени дни. Записването е в ход.

Гал Сасон на щанд 331: 11 декември, 14 часа. Кратка лекция „Астрологичната картина през 2022-ра“ + възможност за автограф. Обикновено събитието е част от културната програма на Коледния панаир, но тази (необикновена) година ще се проведе на щанда.

Финал на конкурс и обявяване на победителите: 8 декември, 18.30 часа. Приключи надпреварата за най-добра илюстрация към книгата „Феникс – Храмът на живота“. Пряко от щанда, на нашата фейсбук страница @Kibeabook ще излъчим имената на участниците, изпратили най-сполучливите илюстрации към Звездната приказка. Жури в състав Елисавета Логинова (автор на книгата), Красимира Деспотова (арт директор на ИК КИБЕА) и Марияна Златарева, управител и собственик, ще обяви победителите в конкурса.

10 подаръчни комплекта на –40%. Някои от тях набъбнаха предпразнично с нови членове.
Синьорина Мортина готви „Разтърсваща изненада“ в петата книга от любимата поредица за приключенията на чаровното момиченце зомби, верните приятели и шантавата му рода. Мортина–5 кани на първа среща нетърпеливите си фенове на 8 декември, щанд 331.
Новото заглавие се включва в промоционалните –40% за комплекта от всички книги с приключенията на Мортина + подарък чаша.

И още. Отстъпката от 30% ще важи от 7 декември до 15 часа на 10 декември и в книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15).

Напомняме, че Коледният панаир на книгата ще се състои при спазване на противоепидемичните мерки.

Очакваме ви, приятели! Подаръците са подготвени, настроението – бодро.