Април – месец на заразното здраве с –40%

С 2 акции отбелязваме 2 световни дати, посветени на здравето и на информираността за аутизма

Април – месец на заразното здраве с –40%

През април ви заразяваме с няколко изпитани и новаторски здравословни идеи. Две са акциите, свързани с две дати, когато светът се фокусира върху здравето (7 април) и повишаването на информираността за аутизма (2 април). Кибейци традиционно разширяваме двата фокуса с теми, кръвно свързани с двата акцента.

–40%/6 книги/6 дни. От 1 до 6 април 6 важни заглавия, свързани с когнитивни и поведенчески отклонения и проблеми в детската възраст, са много по-достъпни във фирмената и онлайн книжарницата на КИБЕА. Поводът е 2 април – Международният ден на информираността за аутизма, но ние разширяваме спектъра. Подбрали сме книги, които изследват какво се случва в мозъка на детето със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност или с аутизъм, дислексия, обсесивно-компулсивно и други разстройства. Какво трябва да знаят родителите и какво могат да предприемат в свят, който „сякаш изрично затруднява развитието на когнитивната функция и емоционалната саморегулация" (Митът за нормалното)? Как да си обясним корените и проявленията на „разпиления ум"? Има ли начин да се облекчи животът на страдащите от деменция и на хората, които ги обгрижват?

–40%/10 книги/10 дни. От 7 до 16 април е 10-дневката на заглавия с нови и вече доказани идеи как да разгърнем здравния потенциал на организма. Сред тях са Програмата за имунна устойчивост с храненето в главната роля; дишането и кислородът (поемаме прекалено много въздух, което е проблем като преяждането) – научно и експериментално доказани техники с изненадващи последици; новата биология и вроденият капацитет на тялото за регенериране (оптимистичен труд, който наред с „Имунната устойчивост“ от тази подборка обезсилва догмата, че ДНК ръководи съдбата ни); теория и практика на ефектите от (не)справянето със стреса, осъзнаването на връзката тялоум – автоимунни болести като крачка за предотвратяването им; 7-стъпкова програма за преодоляване на множествената склероза, новата класика ГАПС и още...

Акцията започва на 7 април, когато отбелязваме Международния ден на здравето.

Промоционалните условия са валидни във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net.

Към откъс от книгата „Кислородът. Програмата „Oxygen advantage“
Към откъс от книгата „Имунна устойчивост“
Към откъс от книгата „Митът за нормалното“
Към откъс от книгата „Разпилян ум“
Към откъс от книгата „Откъснати деца“

Ето и участничките в 2-те акции през април:

2 април: Международен ден на информираността за аутизма. Акция: –40% от 1 до 6 април

7 април: Международен ден на здравето. Акция: –40% от 7 до 16 април