Барбара Емрис

Барбара Емрис

БАРБАРА ЕМРИС е духовен учител и автор на Червената глина на Бурунди: как открих Бог, музиката и себе си.

Книги от Барбара Емрис

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА