Марго Ананд, автор на пет бестселъра за Тантра, ще гостува на издателство „Кибеа“

Марго Ананд, автор на пет бестселъра за Тантра, ще гостува на издателство „Кибеа“

Марго Ананд е българка, която се впуска в невероятно приключение, за да открие рядката връзка между секса и духовността, и получава изумителни учения и посвещения от много учители по целия свят. Тя е автор на пет бестселъра за Тантра. Книгата ѝ „Изкуството  на сексуалния екстаз“ (Tarchar, Putnam) е издадена в 15 държави и от нея  са продадени един милион екземпляра.  Марго е водила предавания в Си Ен Ен, „Найтлайн“ в Ей Би Си и във водещи телевизии и радиостанции в десетина държави. Публикувала е статии в много основни международни вестници и списания, включително „Таймс“, „Уолстрийт джърнъл“, „Ел“, „Космополитън“ и др.

Марго е преподавала в програмите на д-р Дипак Чопра (Индия, САЩ),  Тони Робинс (обучения за двойки, Фиджи), д-р Дийн Орниш (диетолог на президента и г-жа Клинтън в Белия дом), института „Омега“ (САЩ).  В популярното и обучение по любов и екстаз (описано в „Любов, секс  и пробуждане“) са участвали повече от 40 000 души по целия свят.  От години Марго не е писала книга, тъй като създава, продуцира и заснема  видеопоредицата „Тайните ключове на Марго за върховен любовен живот“.  След това се премества на остров Бали, където си построява къща край  морето. В това ново съвършено писателско убежище, насърчавана  от партньора си и от един съсед, тя създава тази нова книга, която според  нея е най-добрата ѝ творба. Има всички предпоставки „Любов, секс и пробуждане“ също да стане бестселър като предишните и книги.

За книгата:
„Любов, секс и пробуждане (Да намериш Бог в леглото)“ е рядка книга, която успява да опише много пикантни еротични истории и същевременно да извлече духовните учения, заложени в тях. Така тя предлага на читателите най-доброто и от двата свята – на сексуалността и на духовността. Книгата разказва оригиналната и автентична история на жената, която първа представя Тантра на Запад, след като я преподава в Индия под прякото ръководство на един велик мистик. И до днес почитат Марго като „икона“ в нейната област. Историята ѝ е уникална, ексцентрична и особено вълнуваща, тъй като е истинската история на живота ѝ. Читателят разгръща страниците на една автобиография, която съчетава невероятни приключения с еротичен привкус, мъдри уроци („Какво научих“ – пита авторката в края на всяка глава), достъпна и лесна практика. Това е съвременна книга и отговаря на много въпроси като например: Каква е връзката между секса и блаженството? Какво представлява пробуждането? Как мога да имам автентичен любовен живот? Какво е Тантра? Как да се справим с тъмната страна на йога и Тантра днес? Как мъжът може да стане страхотен любовник? И т.н. „Любов, секс и пробуждане“ може да привлече онези, които обичат еротичните приключения и искат да се чувстват по-добре в кожата си, както и онези, които искат да разберат сексуалния аспект на Тантра, интересуват се от личностното си развитие и копнеят за по-добра връзка с партньора си.

Откъс от книгата прочетете тук.

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА