Пътят към светлината минава през мрака. Горе главата, това ни чака!

Да пристъпим в 2021 с най-доброто от КИБЕА за 2020

Пътят към светлината минава през мрака. Горе главата, това ни чака!

Скъпи приятели и свидни наши ПоЧитатели,

Голямото преформатиране май-май започна; с единия крак, твърдят вещи астролози, вече сме в 2021. Отметнахме „страховита“, „напрегната“ и „мъчна“ 2020, каквато я предрече Космическият навигатор Гал Сасон дълго преди да настъпи. Дано в края на 2021 да теглим чертата на година, в която сме прекрачили от мрака в светлината, иначе казано – в Епохата на Водолея.

Какво можем да направим сами по въпроса с осветлението? Доста всъщност, като за начало се доверим на древното знание с днешен прочит. Не е ли добре след стресиращото мятане от една крайност в друга (справка 2020) да си изградим структура, която да въздейства благотворно на физическото, психическото и емоционалното ни здраве. Апропо, кибейци вече имаме аюрведичен хеттрик, твърде изпитан за целта: от практическо ръководство за отлично здраве, тонус и изцеление през 100 прости рецепти за спокоен и ясен ум до ритуали за щастие. Той, заедно с наръчника за заразно здраве и защита от инфекции ни връща контрола върху собственото благополучие, при това без странични действия. Апропо, горската тема […]

[...]

Надявамe се да сте видели Витлеемската звезда вечерта на ключовия 21 декември. Пожелаваме и вам, и нам да озарява пътя ни, докато прекрачваме в добро здраве и с бодър дух от мрака в светлината!

Здраве желаем и добре дошли в Епохата на Водолея с книгите на КИБЕА!

Ето го целия поздравителен адрес:)