Д-р Робърт Мелило на живо в София за книгата „Откъснати деца“ и Програмата за балансиране на мозъка

Д-р Робърт Мелило на живо в София за книгата „Откъснати деца“ и Програмата за балансиране на мозъка

На 18 април д-р Роб Мелило ще представи пред българска аудитория Програмата за балансиране на мозъка, подробно изложена в неговата книга-сензация „Откъснати деца“.

След бурния интерес, който предизвика трудът му и у нас, д-р Мелило ще обясни на живо в какво се състои революционността на неговата немедикаментозна Програма за балансиране на мозъка, как тя работи и защо книгата му „Откъснати деца“ служи като наръчник за родителя в домашни условия. Ще отговори и на вашите въпроси.

Организатори на събитието са Издателска къща КИБЕА и Сдружение за деца с проблеми в развитието „Бонитатис“.

Входът е свободен, но заради сериозния наплив се изисква предварителна онлайн регистрация. Местата в залата са ограничени.

Представяне на книгата „Откъснати деца“ и на Програмата за балансиране на мозъка

18 април (сряда)
Начало: 18:30 часа
Интерпред, зала „София“
Вход: свободен, с предварителна регистрация

Доказано ефективна, с богат 25-годишиен архив от „истории на успеха“, Програмата за балансиране на мозъка е приложима при разстройства от аутистичния спектър, синдром на дефицит на вниманието със и без хиперактивност, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и други детски неврологични и поведенчески отклонения в развитието. Публикуването й („Откъснати деца“) позволява тя да се ползва като наръчник на родителя в домашни условия.

Свързани новини - тук и тук