Пловдив чете КИБЕА на Алея на книгата–2018. В Шатра 9 сме

Пловдив чете КИБЕА на Алея на книгата–2018. В Шатра 9 сме

От 12 до 17 юни е тазгодишната пловдивска Алея на книгата, ден по-рано за шестнайсети път започва фестивалът „Пловдив чете“.

КИБЕА е на обичайното си място в шатра 9. От 10 часа на 12 юни до края на Алеята ще ви очакваме с любими знакови заглавия и с любопитните ни последни издания. И за да чете Пловдив по-комфортно, предлагаме книгите си с 20%-на отстъпка от коричната цена. Вземете ли пък две и повече заглавия, получавате подарък по избор: „Астро-лунния календар“ на Даниела Евстатиева или Астропрогнозата на Гал Сасон. Можете да получите автограф от астролога кабалист по време на уъркшопа му през юли. На щанда ни в шатра 9 ще намерите билети за двете му срещи с неговите български почитатели през юли: „Медитация и вътрешно съзерцание“ и уъркшопа „Едно желание може да промени живота ви“.   

И за да стане още по-горещо, ще получите информация в аванс за предстоящата на 21 юни премиера на книга с интрига. Коя е тя, засега суеверно ще премълчим.

Участие на кибейски автори в Културната програма

11 юни (понеделник) 
18.00 – Културен център „Тракарт“ (подлез Археологически)
Иван Станчев представя „Stanley. Извън петолинието. Животът и дневниците на един музикант“ и „Пътят, който е в теб самия“. За книгите ще говори Силвия Стефанова.

15 юни (петък) 
18.30 часа, Литературен кът „Пловдив чете“ (Алея на книгата)
Тихомир Иванов представя книгата си „Камино: Пътят на завръщането“.

17 юни (неделя) 
17.00 – Bee Bop Café (ул. „Гладстон“ 1)
Разговор с алпиниста Атанас Скатов за книгите му „Богинята Майка на Вселената“, „Над 8000 метра. Манаслу“ и „Над 8000 метра. Анапурна. Дхаулагири. Макалу“

Скъпи наши пловдивски приятели и почитатели, очакваме ви!

Алея на книгата – Пловдив
12–17 юни, площад „Централен“
Вторник – събота: от 10 до 20 часа, неделя: от 10 до 19 часа
КИБЕА – Шатра 9