Алхимия на отношенията: Как да открием своя партньор и да хармонизираме връзката си с помощта на мистичните традиции

Алхимия на отношенията: Как да открием своя партньор и да хармонизираме връзката си с помощта на мистичните традиции

Гал преди Коледа-2017: Уъркшопът

Съдържание и основни акценти

Уъркшопът предлага практически съвети за изграждане и поддържане на взаимоотношения. Той стъпва върху мистични традиции от различни кътчета на света, които ще ви помогнат да привлечете в своя живот правилните хора и да хармонизирате връзката си. Гал преплита познанието на будистката Сърдечна сутра с древните кабалистични текстове, с теориите на Питагор и психологията, с изкуството на гръцката трагедия и холивудските филми, за да отговори на въпросите:

  • Какво представляват сродните души и как да познаем дали партньорът ни е нашият пламък-близнак?
  • Как можем да идентифицираме и да хармонизираме собствената си мъжка и женска енергия?
  • Какво можем да научим от Адам и Ева за взаимоотношенията?
  • Какво означава астрологична съвместимост и кои зодии си подхождат в личен план?
  • По какво да познаем дали вътрешните ни женски и мъжки аспекти са в хармония или в конфликт?

Уъркшопът включва практически упражнения, с чиято помощ да си изясните определени теми и проблеми във взаимоотношенията и как да работите над тях.

За кого е подходящ уъркшопът

За всеки, който търси своята половинка или пък, ако вече я е открил, се чуди какво да прави с нея. За всички, които си задават въпросите:

Защо даваме мило и драго, за да намерим „своя човек“, а когато го открием, ни е трудно да поддържаме хармония във връзката си? Как може взаимоотношенията да ни носят едновременно върховна радост и горчиво разочарование? Да ни помагат да растем и да ни спират да се развиваме? Защо са пълни с любов и омраза, привличане и отблъскване? И накрая, защо ни е толкова трудно във връзките?

Цел на уъркшопа: Да усвоите оригинални и забавни техники, с чиято помощ да разпознаете и да уравновесите своите мъжки и женски страни, а оттам и да подобрите взаимоотношенията си.

Как работи Гал

През последните две десетилетия Гал е провел хиляди астрологични консултации на двойки, бизнес партньори и семейства. След като състави хороскопа, той разпитва клиентите си с какви предизвикателства се сблъскват. Неизменно хората, които нямат връзка, посочват, че най-големият им проблем е нейната липса, докато двойките изтъкват като най-голямо предизвикателство връзката си! Тази методично повтаряща се закономерност събужда любопитството на Гал и той започва да я изследва.

Създайте мечтаната връзка чрез разбиране и баланс!

16 декември 2017
хотел ХЕМУС, зала „Преслав“
10:00 – 13:00 часа
85 лв.
Комбиниран билет за уъркшопа и семинара: 120 лв.
За контакт: Мариана Игнатова, тел.: 0898 65 10 46

Към семинара

Още от Интересни факти

Кой и с какво спечели наградите от второ теглене на победители в играта „КИБЕА на...

Изтеглихме втората група късметлии, остава още един шанс

Първа награда – ваучер за книги на стойност 200 лв. – Роберт Джераси . С прочувственото си есе за разтърсващия роман „Магията“ г-н Джераси беше сигурен...

Великото приключение на малкото китче Съни в чудесна книга. И две (засега) изложби

Предстоят премиера и две арт ателиета в София

Симпатична наситеносиня, образователна и поучителна е двуезичната детска книжка Великото приключение на малкото китче Съни . Излезе на български и...

Архив

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА