Успешен Скок на вярата в 2020 с най-доброто от КИБЕА за 2019

Успешен Скок на вярата в 2020 с най-доброто от КИБЕА за 2019

Свидни наши приятели и почитатели,

Ако през 2019 родихме детето в себе си (справка Гал Сасон за 2019), то според Астрологичната прогноза за 2020 ни предстои да нагазим в Епохата на Водолея. Нова година – нов човек, съгласно горното за предпочитане – Свръхестествен. Изглежда, Това, което не ни убива или ще ни катапултира отвъд познатите граници на тялото и ума (частична дешифровка на понятието свръхестествен човек), или ще Събуди великана у нас, тоест ще се наложи да поемем контрола над живота и потенциала си. Азбучна истина е, че няма как да се случи, ако първо не си зададем Трите (основни) въпроса: Кой съм аз? Кое е реално? Какво е Любовта?

В други мащаби и тоналност със същите въпроси се сблъскват звездите на кибейската детска вселена Роботът Чапек и различното момиченце Мортина. Великият и всемъдър Чапек вече въведе ред, дисциплина и цивилизация На планетата с трите слънца, където единствен тройният шпионин Пафуй хвърля Сянката си. Славните дела роботски, разказани смешно и илюстрирани чудесно, наскоро спечелиха първото си земно литературно признание. Ако ли вече жадувате за трета среща с Чапек, догодина Негова Скромност ще ви чака пред входа на Лабиринта на Сърдитото лигаво чудовище. И докато сме на космическа тема, да посрещнем сърдечно Гости отдалеч – друга една веселяшка история за семейство земляни, които търсят убежище на планетата Чом след ядрена катастрофа на Земята.  

Мортина – симпатичното момиченце зомби, насели 2019 с човешки емоции, интригуващи приключения и три нови заглавия. Състрадание, приятелство, щедрост, гостолюбие, кураж са само част от активите на синьорина Мортина. Ще ги откриете в криминално-ботаническите премеждия с леля Упокойна и Омразния братовчед Дилберт. Ще ви залеят във Ваканцията на езерото Мистерия и ще ви сгреят със сърдечни трепети в зимната среща с Приятеля призрак.

Мдааа, задава се сложна година, но разполагаме с Манифест за живота, както и с цялото необходимото познание да я посрещнем в пълна бойна готовност. Хвърляме Мостове към света на деменцията, за да пристъпим в 2020 всички поколения ведно, включая обърканите възрастни хора. Възстановяваме здравето и изграждаме имунитет с Диетата за екологията на тялото. Лекуваме душата и тялото, като минаваме на Миротворна храна, а от нея до древната мъдрост на Аюрведа за здраве и изцеление е една крачка. Стискаме здрави зъби Без кариес и подхранваме ума, душата и духа с прости малки тайни за Щастие, сгушени до горните заглавия на нощното шкафче. Доверяваме се на опитния д-р Мърфи, че Мисълта (е) магия за богатство и Привличаме парите.

Пожелаваме и на вас, и на себе си безболезнено Да наситим своите демони, с което ще освободим енергия да овладеем Космическата сила на ума, да изкачим личните си осемхилядници На един дъх и да направим прословутия Скок на вярата, за да се приземим в един по-хармоничен свят!

Представете си го и Живейте с вяра!

Дежурен редактор от Коледния департамент на КИБЕА:
Дара Цветкова

Още от Интересни факти

Великото приключение на малкото китче Съни в чудесна книга. И две (засега) изложби

Предстоят премиера и две арт ателиета в София

Симпатична наситеносиня, образователна и поучителна е двуезичната детска книжка Великото приключение на малкото китче Съни . Излезе на български и...

Коронавирусът: по-добрите новини

Бягайте далече от паниката и страховете и не чакайте ваксина или лекарство! Здравето е лична отговорност

Д-р Рюдигер Далке ( Peace Food. Миротворна храна , Болестта като път , 4-те страни на медала и др.) ни предостави текстове от блога си с препоръката да...

Д-р Робърт Мелило: Мозъкът и неговата реакция към вирусите

Мозъкът като върховен главнокомандващ в битката за имунитета

Препоръки за поддържането на оптимален имунитет от д-р Робърт Мелило - един от най-търсените световни експерти-практици по функционална неврология на развитието, с над 30-...

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА