Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

И ако може – по-бързо!

Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

Връщаме се към прогнозата на астролога кабалист Гал Сасон за 2020. Причината: няколко важни негови предвиждания с ключови думи „епидемия“, „вирус“, „рецесия“ са вече реалност. От името на редакцията признавам, че не очаквахме книгата да се окаже толкова пророческа. И със светкавична обратна връзка, така да се каже. Нито предполагахме как точно ще се проявят някои неприятни прогнози… Едната например е за ефекта от събирането на могъщи и агресивни планети като Плутон и Сатурн, и то по време на затъмнение, което усилвало резонанса на събитията. Още през лятото на 2019 Гал ни предупреди за възможност от епидемия и рецесия през 2020. В едното вече сме нагазили, другото е опасно близо... Време е да препрочетем книгата, за предпочитане под лупа.

Ние обаче избираме да се концентрираме върху думите: „Водолеят – Епохата на единството – вече е тук“. И, о балсам за душата, „тя, предполага се, ще бъде белязана от толерантност, глобализация, братство на всички хора, взаимосвързаност, демократични идеали и равенство.“ Амин!  

Приемаме, че това е най пророчеството на Гал. От една страна, маските, ръкавиците, дезинфектантите, двуметровата дистанция между хората, затворените граници, карантината – все атрибути на препоръката за „социално дистанциране“, са в лек дисонанс с темата за единството.

От друга обаче, щом Гал прогнозира епидемията и рецесията, ще да е познал и за единството, нали?!

Дара Цветкова

Към COVIDeo-то на Гал Сасон

Още от Мнения за книги

ЗАЩИТА ОТ ИНФЕКЦИИ е наръчник за заразно здраве. Вече на пазара

Универсален боец в свят на истински и мними заплахи ни изпраща д-р Рюдигер Далке

Защита от инфекции е може би най-комплексният труд, издаден за рекордно кратко време в началото на епидемията от Ковид-19. На 160 страници, само за 8 дни и 7 нощи* д-р Далке...

Родени за (едно пестеливо) движение. Което ни спестява куп упражнения

Защо отбелязваме Международния ден на здравето с наглед безлично движение/упражнение

В категория „Здраве“ са голяма част от най-успешните заглавия на КИБЕА. Мислех, че ще падне голямо ровене какъв лесен, убедителен, ефективен, прост и полезен съвет да споделим с...

Код: здраве. Вектор: гравитация – движение

Прости, лесни и интелигентни движения ни подмладяват и оздравяват. Не са фитнес, спорт или йога, но имат общо с НАСА

Автор на „Родени за движение“ е признат учен от...

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА