Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

И ако може – по-бързо!

Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

Връщаме се към прогнозата на астролога кабалист Гал Сасон за 2020. Причината: няколко важни негови предвиждания с ключови думи „епидемия“, „вирус“, „рецесия“ са вече реалност. От името на редакцията признавам, че не очаквахме книгата да се окаже толкова пророческа. И със светкавична обратна връзка, така да се каже. Нито предполагахме как точно ще се проявят някои неприятни прогнози… Едната например е за ефекта от събирането на могъщи и агресивни планети като Плутон и Сатурн, и то по време на затъмнение, което усилвало резонанса на събитията. Още през лятото на 2019 Гал ни предупреди за възможност от епидемия и рецесия през 2020. В едното вече сме нагазили, другото е опасно близо... Време е да препрочетем книгата, за предпочитане под лупа.

Ние обаче избираме да се концентрираме върху думите: „Водолеят – Епохата на единството – вече е тук“. И, о балсам за душата, „тя, предполага се, ще бъде белязана от толерантност, глобализация, братство на всички хора, взаимосвързаност, демократични идеали и равенство.“ Амин!  

Приемаме, че това е най пророчеството на Гал. От една страна, маските, ръкавиците, дезинфектантите, двуметровата дистанция между хората, затворените граници, карантината – все атрибути на препоръката за „социално дистанциране“, са в лек дисонанс с темата за единството.

От друга обаче, щом Гал прогнозира епидемията и рецесията, ще да е познал и за единството, нали?!

Дара Цветкова

Към COVIDeo-то на Гал Сасон

Още от Мнения за книги

Предговор: „За архитектурата“ на Витрувий

Елена Йонкова, преводач на текста от латински

Единственото произведение за теорията на античната архитектура и по-специално за архитектурата и строителната техника на Древен Рим, достигнало до наши дни, е прочутият трактат...

Витрувий и неговата вселена

Проф. д-р арх. Георгий Станишев за класическия труд на Витрувий „За архитектурата“

Никога не чета книгите, които трябва да тълкувам... За да не се повлияя...

Оскар Уайлд

Текстовете, написани върху книгата на Витрувий, многократно...

ЗАЩИТА ОТ ИНФЕКЦИИ е наръчник за заразно здраве. Вече на пазара

Универсален боец в свят на истински и мними заплахи ни изпраща д-р Рюдигер Далке

Защита от инфекции е може би най-комплексният труд, издаден за рекордно кратко време в началото на епидемията от Ковид-19. На 160 страници, само за...

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА