Кой спечели книгите с автограф от д-р Далке и безплатно участие в семинара му „Болестта като символ“

Кой спечели книгите с автограф от д-р Далке и безплатно участие в семинара му „Болестта като символ“

Вече са известни късметлиите, спечелили книга „Болестта като път“ с автограф от д-р Рюдигер Далке, и името на щастливеца, който ще посети семинара на 25 ноември безплатно.

Мнозина откликнаха на призива на организаторите и КИБЕА като техен партньор да споделят личния си опит с „Болестта като път“ до 31 октомври. В блога на издателството, на неговата и на организаторите фб-страници бяха публикувани кратки и пространни отзиви дали и как ви помогна трудът на д-р Далке и Торвалд Детлефсен да се справите със сериозно предизвикателство във вашия живот; отвориха ли ви се очите за проблеми, които връхлитат „точно вас“, било болест или злополука? И най-важното: обяснихте ли си причините и преодоляхте ли изпитанието?

Ето имената на спечелилите безплатна книга с автограф от д-р Рюдигер Далке: Мая Мартинова, Василена Христова, Петя Спасова, Теменужка Грънчарова, Мариана Андонова.

Безплатният билет за семинара отива при Веселина Пенкова.

Късметлите могат да вземат книгите си след 28 ноември в книжарница КИБЕА, ул. „Хан Крум“ 15. На живеещите извън София ще ги изпратим, а Веселина Пенкова да се свърже с организаторите.

Благодарим на всички, които се включиха в инициативата и с опита си помогнаха на други! Пожелаваме ползотворно участие на любознателните хора, които на 25 ноември ще посетят целодневния семинар за физическо и духовно здраве „Болестта като символ“ в зала 2 на НДК!

Д-р Рюдигер Далке, автор на „Болестта като път“, пристига за пръв път в София близо 20 години след първото българско издание на забележителния психосоматичен труд, написан в съавторство с Торвалд Детлефсен.

Споделени мнения – тук, тук, тук и тук.
Опитът на Веселина Пенкова - тук
Към семинара „Болестта като символ“ - тук