Споделяме МАГИЯТА с вас. Четете откъси от романа във фейсбук и блога

Споделяме МАГИЯТА с вас. Четете откъси от романа във фейсбук и блога

Скъпи приятели и почитатели,
На 8 ноември е началото на акцията „Споделяме МАГИЯТА с вас“. Всеки четвъртък ще откривате по една глава от забележителния дебютен роман на Емануел Бергман „Магията“ в нашия фейсбук и в блога, раздел „Откъси от книги“. Инициативата на КИБЕА е модерна реплика на любопитния старомоден начин, по който западният читател се запознава с тази оригинално замислена, майсторски написана и четяща се като на кино книга. Швейцарските издатели правят рискован и както се оказва впоследствие – неочаквано сполучлив ход, публикувайки глави от романа в безплатно разпространявания по гарите и в метрото вестник „20 минути“.

20 минути ще бъдат достатъчни и на българския читател-от-ерата-на-технологиите да очовечи деня си с поредния откъс от една твърде заплетена, но просто разказана история за любовта, магията и изкуплението.

На 29 октомври романът „Магията“ на Емануел Бергман беше официално представен от Светлозар Желев, мага Астор и Роберт Джераси. Специално за случая авторът отправи видеопослание към българския читател.

ЧЕТЕТЕ ТУК:
Глава 1. Светът такъв, какъвто би трябвало да бъде
Глава 2. Краят на всичко
Глава 3. Чудото
Глава 4. Най-знаменитите фокуси
Глава 5. Орелът и агнето
Глава 6. Сладък живот
Глава 7. Всичко, което остава