Май: Акция „Активация на мотивацията“ с 10 важни книги

Пробуждане и стимулиране на хъса да успяваме с –40%/10 книги/10 дни

Май: Акция „Активация на мотивацията“ с 10 важни книги

Мотивацията, нейното пробуждане и стимулиране са в центъра на вниманието ни от 1 до 10 май. Където е вниманието, там е и енергията, затова избираме 10 мощни книги-стимуланти за човека в търсене на смисъла, целите и средствата за постигането им.

Сред класиките са Седемте безсмъртни навика за внасяне на ред в живота и кариерата, иначе казано – „стандартна операционна система“ за постигане на напредък, индивидуален и корпоративен. Тук са и Осмият навик – за откриването на своя и насърчаването на другите „да открият своя глас“ (лидерството), и двете основни нагласи на ума  (mindset) с произтичащите от тях успехи или провали, а също утвърждения и размисли за постигане на желаното. Последното означава поемане на властта над ума, а значи и над своята ментална, психическа и физическа страна. Ще намерите ценни насоки и в друг световен бестселър с техники за опознаване на тялото и богат набор от инструменти, чрез които да постигнете удивителни състояния в живота си. Или да съумеете да се излекувате благодарение на плацебо ефекта единствено чрез мисълта – апропо доказано с изследвания в областта на невронауките, биологията, психологията, хипнозата, квантовата физика и епигенетиката. И закъде без вездесъщите техники за дишане, които топят ледовете по-бързо от затоплянето в Антарктида?! Включихме също нещо информативно и въздействащо за всички, които избуяваме късно в свят, прехласнат по успехите в ранна възраст.

Адекватното ръководство за отказване от пушенето затваря списъка на 10-те книги-мотиватори така, както май приключва със Световния ден без тютюнев дим.

Промоционалната 10-дневка е в периода 1–10 май и е валидна във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net.

Откъс от книгата „Хората, които успяват късно“

10-те заглавия на –40% от 1 до 10 май са: