Отидох на същото прекрасно място и разбрах нещо много важно

Отидох на същото прекрасно място и разбрах нещо много важно

 

Какво ми се случи, докато четях „Умирайки, да бъда себе си“ на Анита Мурджани

Казвам се Катина Груева и от четири години работя чрез метода „Тета лечение“. Неговата цел е да събуди и развие нашите интуитивни способности, чрез които можем да навлезем в подсъзнанието си и да се свържем с Божественото. Както при регресията, и тук се „работи“ на тета-вълни, за да се установи връзка с животворната енергия, която движи всичко на този свят.

Когато чета определени книги, използвам този метод, за да изживея и вникна по-дълбоко в тяхната мъдрост, като често се пренасям на друго място и в друго време. Така се случи и с книгата на Анита Мурджани „Умирайки, да бъда себе си“, която ми подари една жена.

В съзнанието ми ясно се е отпечатал денят, в който започнах да я чета – 11. 05.2015 г. Историята толкова ме завладя, че не можех да се откъсна от нея. Когато стигнах до стр. 98, използвах медитацията за навлизане в тета състояние и се озовах на мястото, което Анита Мурджани описва. Видях своята картина (всеки човек има такава и това е картината на живота му) под формата на гоблен. Беше избродиран до нивото на носа. Остава да се довърши горната част на главата. Видях, че всеки бод представлява отделен човек, който е тясно свързан с мен. Тази картина надигна у мен вълна от Благодарност, която ме изпълни от край до край. Започнах да благодаря на всеки един, до когото съм се докоснала.

Емоцията беше неописуемо мощна и пречистваща, изпитах всепоглъщаща радост и от очите ми потекоха сълзи … Не исках да се връщам… Аз си бях у дома. Мъка се надигна в мен, когато проумях, че трябва да се върна към живота и че това беше само едно преживяване, а не краят на земните ми дни. 

В онзи момент осъзнах, че всъщност това е животът и че той е навсякъде, без значение в каква материя  и форма се намираме. Разбрах, видях и преживях съществуването си в момента навсякъде и във всичките ми възможности. От очите ми отново рукнаха сълзи на благодарност за мъдростта, която получавам.

След като се успокоих от преживяното, отново се върнах към книгата на Анита Мурджани – и какво чета?   

„Достигнах до точката , в която отново силно усетих успокояващото присъствие на баща си – почти сякаш ме прегръщаше.

Татко, имам чувството, че съм се завърнала у дома! Така се радвам, че съм тук. Животът е толкова болезнен! – казах му.

Но ти винаги си у дома, скъпа – отвърна ми той. Винаги си била и винаги ще бъдеш. Искам да го запомниш.“

И сълзите ми отново потекоха…

Как е възможно?…

Катина Груева е първият в България сертифициран специалист и преподавател по тета лечение.

Повече за книгата прочетете тук.

Категория: 

Още от Мнения за книги

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА